GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La ‘Plataforma per un camp de rugbi a Reus’ vol tornar al camp annex a l’Estadi

El Reus Rugbi Club vol tornar al seu antic terreny de joc ara que el CF Reus no en fa ús de forma professional. Consideren insuficients les millores realitzades a La Pastoreta
El Reus Rugbi Club vol gaudir de les seves antigues instal·lacions o d'una de nova | @ReusRugbiClub

 

El Reus Rugbi Club no defalleix en la seva particular lluita per les instal·lacions on practiquen el seu esport i segueixen reclamant el retorn al seu antic camp, el terreny de joc situat a l’annex de l’Estadi Municipal. En un comunicat públic, la ‘Plataforma per un Camp de Rugbi a Reus’ demana poder deixar les actuals instal·lacions del Camp de Futbol de La Pastoreta, casa que ocupen des de fa dos anys i mig per poder tornar al seu antic territori: el camp annex a l’Estadi Municipal. Traslladats de les seves històriques instal·lacions amb motiu de les necessitats del CF Reus Deportiu, aleshores instal·lat en el futbol professional, el Club Rugbi Reus conviu a La Pastoreta amb la pràctica d’altres disciplines esportives en un terreny de joc atapeït d'equips i esports.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Millores insuficients

Els quatre equips del club de rugbi afectats van ser el sènior masculí, el sènior femení, l’equip sub16 i la base. Asseguren des de la plataforma que La Pastoreta ja rondava saturada i, a més, no estava adaptat per a la pràctica del rugbi. Des d’aleshores, les instal·lacions de La Pastoreta han rebut diverses millores i el Reus Rugbi Club ha pogut gaudir d’uns millors vestidors, d’unes instal·lacions més modernes i d’il·luminació artificial que ha facilitat poder entrenar en hores més avançades de la jornada. Així i tot, des de la plataforma consideren que són insuficients i calen més inversions a les ja realitzades amb diferents proteccions i la instal·lació de porteries mòbils.

 

Imatge de la presentació de la Plataforma per un camp de rugbi a Reus durant el març del 2017 | TarragonaDigital.com

 

Camp nou o retorn al vell

Per tot això, la plataforma reclama diverses coses: la construcció d’un camp nou o el retorn a l’antic amb les adaptacions corresponents, la cessió gratuïta de les instal·lacions de l’Estadi al rugbi base, femení i amateur tal com s’ha fet amb la base del CF Reus i una obligatòria aplicació de millores a La Pastoreta durant el període de transició. Des del consistori se segueix treballant en la ubicació d’un possible futur camp, després de la moció per demanar la construcció d’una nova instal·lació aprovada el juny del 2017. A hores d’ara ja hi ha dues possibles ubicacions per a situar aquest nou camp però el procés immobiliari ni és fàcil ni ràpid, asseguren des de la Plaça Mercadal.