Salva Ferrer marxa traspassat del Nàstic a l'Spezia Calcio

L'entitat grana ha arribat a un acord econòmic satisfactori amb el conjunt italià
Salva jugarà a l'Spezia Calcio  | Laia Solanellas

 

El Gimnàstic de Tarragona ha arribat a un acord econòmic satisfactori amb l'Spezia Calcio pel traspàs del defensa Salva Ferrer. El futbolista de Sant Joan Samora deixa l'entitat grana després de debutar a LaLiga 1|2|3 la temporada 2018-2019. El jugador s'ha acomiadat de la família del Nàstic amb un vídeo a les xarxes socials.

Salva Ferrer, a la Serie B

La Serie B italiana espera al defensa del Gimnàstic de Tarragona. Salva Ferrer, després de vestir la samarreta grana en 21 partits i sumant més de 1.500 minuts jugarà al futbol italià amb l'Spezia Calcio, que va quedar en sisena posició de la taula. 

La ciutat de La Spezia, al nord d'Itàlia, entre Gènova i Pisa, podrà gaudir del talent del futbolista barceloní i serà el sisè jugador de l'Estat espanyol  que vestirà la elàstica del conjunt italià després de Jon Errasti, Sergio Postigo, Juande, Antonio Luna i Miguel de las Cuevas.

 

«Un amor increïble pel Nàstic»

Salva Ferrer s'ha acomiadat de tots els nastiquers amb un missatge a les xarxes socials. Donant les gràcies, «perquè ha estat un any increïble, tot i ser amarg a nivell futbolístic». L'exdefensa grana explica que ha sentit «el suport de l'afició en tot moment» i agraeix tots els entrenadors que ha tingut en la seva etapa com a futbolista del Gimnàstic de Tarragona, així com els directius i president del club. 

Declarant un gran amor pel Nàstic, Salva Ferrer reconeix que «sense el Nàstic no seria res i això no és un adéu i tard o d'hora tornaré per fer-lo el més gran possible».

"⚽ VÍDEO: Calderé vol entrenar el CF Reus jugui on jugui i Gerard Escoda demana ajuda" "⚽ Un pintoresc CF Reus Deportiu d'Onolfo s'entrena a La Floresta amb només deu jugadors"