Sergi Masqué, exjugador del CF Reus i actualment futbolista del Vilafranca: «És tot molt trist»

Sergi Masqué, actual jugador del Vilafranca i històric integrant del CF Reus, viu en primera persona la impossibilitat de jugar a l’Estadi i un dels darrers capítols de l’activitat esportiva roig-i-negra
Sergi Masqué al bar de l'Estadi Municipal | Joan Alfons López

Els ulls diuen sovint moltes més coses de desenes i desenes de paraules. Aquest és el cas de Sergi Masqué, actual futbolista del Vilafranca però història viva del CF Reus després de formar-se en el futbol base i viure onze temporades al primer equip. Masqué, com la resta dels seus companys penedesencs, ha estat present aquest matí a les instal·lacions de l’Estadi Municipal. Masqué, pur ADN roig-i-negre, ha viscut amb especial tristesa la jornada d’avui. Entre l’expectació i la inversemblança que brotava en l’expedició vilafranquina, destacava l’ensopiment de Masqué: «És una mica estrany, arribar aquí i trobar això com un camp fantasma no és agradable, sobretot després de tot el que he viscut aquí», reconeixia el reusenc en una conversa amb TarragonaDigital.com.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

L’excapità roig-i-negre fa memòria: «Vaig estar onze anys al club, més els anys a la base, i he viscut coses bones i dolentes però això és un altre nivell. No s’ho mereix el club, ni la ciutat, ni la gent. Hi ha moltes maneres de fer les coses i s’han fet molt malament, sap greu», reconeix Masqué al costat d’un dels accessos tancats a l’Estadi. No pot evitar emocionar-se quan recorda el seu passat al club del Baix Camp: «La gran part de la meva carrera futbolística està en aquest camp, he viscut dos ascensos i moments màgics. Una gestió dolenta pot fer desaparèixer el club i sap greu com a exjugador i com a reusenc». Masqué no ha pogut evitar compartir quelcom que té en comú amb part de l’afició: «Recordo venir aquí a veure partits amb el meu pare i tenia deu o onze anys. I com jo, molta gent que ha viscut aquí molts diumenges vivint partits».

Masqué reflexiona en veu alta i no entén com «una ciutat com Reus no tingui un equip de futbol a nivell professional o, com a mínim, a Tercera Divisió. El futbol és així, hi ha molts interessos però arribar a aquest punt és molt trist». El ganxet va viure en primera persona l’anterior crisi roig-i-negra, quan va haver de desfer l’anterior Societat Anònima Esportiva l’any 2010: «El deute no era igual, el gerent que hi havia no va actuar com el que hi ha ara, aquí tothom s’ha netejat les mans i ningú vol saber res, és una llàstima». Pots recuperar la conversa amb Masqué en el vídeo de la part inferior inferior al text.

"🏅 FELICITATS: Sergio Canales (Reus Deportiu), campió d'Europa!" "⚽ ÚLTIMA HORA: El CF Reus no es presenta davant el Vilafranca i l’exclusió és virtual"