ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

El Pavelló Olímpic, preparat per al sorteig de la Copa del Rei i de la Reina

Les instal·lacions municipals acolliran dijous el sorteig de la Copa del Rei i de la Reina d’hoquei que se celebrarà del 21 al 24 de febrer a la capital del Baix Camp
El Pavelló Olímpic, a punt per al sorteig de la Copa del Rei i de la Reina | Joan Alfons López

 

El Pavelló Olímpic de Reus serà l’epicentre de l’hoquei patins espanyol aquest dijous a partir de les 20.00 hores amb la celebració del sorteig de la Copa del Rei i de la Copa de la Reina, competicions que se celebraran a la capital del Baix Camp del 21 al 24 de febrer. Els setze millors equips d’hoquei masculí i femení es reuniran a la ciutat durant la tercera setmana d’aquest mes per disputar, per primer cop en la història d’aquest esport, els dos formats de la Copa amb una mateixa seu. A més, també tindran presència la Mini Copa d’ambdós gèneres, convertint així a Reus en el nucli de l’esport sobre patins aquest mes.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

Copa del Rei

La Copa del Rei comptarà amb la participació dels següents equips: el FC Barcelona, el HC Liceo, el Reus Deportiu Miró, el CH Caldes, el CE Noia, el CE Lleida Llista, l’IGualada HC i el CP Voltregà. Els quatre primers entraran al bombo d’aquells que són caps de sèrie que els portarà a enfrontar-se als quatre darrers, conjunts que van quedar entre la cinquena i la vuitena posició al final de la primera volta de l’OK Lliga. Això evitarà que cap dels quatre primers, teòrics favorits, s’enfrontin entre ells abans d’arribar a les semifinals.

 

Cal recordar els horaris de la competició. Els quarts de final de la competició es jugaran dijous 21 i divendres 22 amb un doble partit: a les 19.15 hores i a les 21.15 hores. Pel que fa a les semifinals, seran dissabte 23 a les 18.00 hores i a les 20.00 hores i la gran final està prevista per diumenge 24 a les 17.00 hores.

 

Logo de la Copa del Rei, la Copa de la Reina i la Mini Copa que acollirà Reus del 21 al 24 de febrer | Joan Alfons López

 

Copa de la Reina

Per primer cop es disputarà en el mateix lloc la Copa del Rei i la Copa de la Reina. La versió femenina de la competició compta ja amb una llista definitiva de participants després de posar punt final a la primera volta de l’OK Lliga Femenina aquest passat cap de setmana. El Palau Plegamans, el Manlleu, el Telecable Hockey Club, el Voltregà, Las Rozas, el Vila-plana, el Cerdanyola i el Bigues i Riells compondran un sorteig on els quatre primers són considerats caps de sèrie, fet que els enfrontarà a un dels quatre últims.

 

Els horaris de la competició femenina seran semblants als de la Copa del Rei: dijous i divendres es disputaran els quarts de final a les 15.15 hores i a les 17.15 hores mentre que les semifinals seran dissabte a les 11.00 hores i a les 13.00 hores i la gran final es produirà diumenge a les 15.00 hores.

 

Els preus

Qui vulgui gaudir de tota la competició, incloent-hi Copa del Rei i Copa de la Reina, ho podrà fer per 45 euros per als majors de 14 anys i per 30 euros pels menors d’entre 6 i 14 anys. Per als menors de 6 anys, l’entrada serà gratuïta. D’altra banda, si s’opta per només pagar per jornades, la de dijous i la de divendres tindran una despesa de 12 i 10 euros per als adults i als juniors, respectivament, mentre que dissabte costarà 20 i 10 euros i el diumenge de les grans finals (Rei i Reina) costarà 20 i 16 euros.