L'Sporting de Portugal paga la clàusula de Raül Marín al Reus Deportiu

El club portuguès comptarà amb el capità reusenc, nomenat jugador més valorat de l'OK Lliga 2017-2018

El que era una especulació, s'ha convertit en realitat. L'Sporting Clube de Portugal ha confirmat el pagament de la clàusula del jugador del Reus Deportiu Raül Marín. A més, ell mateix també ha fet públic el seu fitxatge pel club portuguès, pujant una foto a les xarxes amb la samarreta verd-i-blanca del seu nou club. Amb la marxa del capità del Reus, el conjunt del Baix Camp ha perdut dos dels seus pilars, juntament amb Albert Casanovas.

 

Comença l'aventura portuguesa de Raül Marín

Després de realitzar tota la seva carrera professional a l'OK Lliga, Raül Marín comença una nova etapa als seus 32 anys, a la Lliga portuguesa. El ganxet, el qual va començar la temporada proclamant-se campió del món a la Xina i, ara està lluitant per aconseguir el títol europeu a Galícia, s'ha convertit en el millor jugador de la temporada a la lliga espanyola.

Raúl Marín ja posa amb la samarreta de l'Sporting de Portugal | @rmarin9

 

 

Un guardó, el qual Marín, no només ha aconseguit pels gols realitzats –58 en 30 partits–, sinó també per les 8 assistències repartides i la influència en el joc del Reus Deportiu. A més, aquest és un premi que s'atorga després d'una votació on participen els capitans i els entrenadors de cada un dels equips del torneig de la regularitat.

 

L'Sporting Clube de Portugal, que anava darrere de Marín, ha arribat a un acord amb el jugador ganxet i ha pagat la clàusula de rescissió que tenia per sortir del Reus Deportiu.

 

Així doncs, Raül Marín ha escrit un missatge a les xarxes socials fent referència a l'arribada en el seu nou club. «Estic molt feliç de poder estar en aquest gran club i gran família! Vull donar les gràcies a tots pel suport i la confiança que em mostren».

 

Dos dels pilars del Reus Deportiu, marxen a Portugal

Amb la sortida de Raül Marín a l'Sporting Clube de Portugal, és la segona peça clau del Reus Deportiu que va direcció Portugal, després de la marxa d'Albert Casanovas al Benfica. En aquest sentit, els dos jugadors reusencs seran rivals a la lliga portuguesa i l'equip de la capital del Baix Camp perd dos membres molt importants de l'equip.

 

Casanovas, després de renovar al febrer per dues temporades amb el club roig-i-negre, va fer efectiva la rescissió unilateral del seu contracte amb el Reus Deportiu per anar a jugar a l'hoquei portuguès. Així doncs, la marxa del jugador ganxet és comparada amb la sortida de l'argentí Matías Platero l'any passat, quan va fitxar per l'Sporting de Portugal i, aquest any, nou club de Raül Marín.