GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ÚLTIMA HORA

Ja hi ha dues víctimes mortals pel descarrilament d'un tren a Castella i Lleó

El TAD rebutja les mesures cautelars per al reingrés del CF Reus a Segona B

El TAD rebutja les mesures cautelars presentades per l’administrador David López a finals de juliol. Un pal més a les rodes en tot el serial de la Societat Anònima Esportiva roig-i-negra
El CF Reus veu com el TAD torna a rebutjar-li una mesura cautelar | Joan Alfons López

 

Nou pal a les rodes de la viabilitat i supervivència de la Societat Anònima del CF Reus Deportiu. El Tribunal Administratiu de l’Esport ha rebutjat les mesures cautelars presentades per l’administrador David López Estebaranz el passat 26 de juliol amb l’objectiu de suspendre l’exclusió del club de Segona Divisió B, fet que es va produir el passat 17 de juliol quan la Real Federación Española de Fútbol va impedir la inscripció dels ganxets en la categoria de bronze del futbol estatal per no presentar l’aval exigit de 400.000 euros. La decisió, presa divendres passat però no comunicada als estaments federatius fins a la jornada d’ahir, suposa un nou i complicat contratemps en la batalla judicial de l’administrador concursal, únic representant legal que pot actuar en nom de la SAE del CF Reus.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Explicacions del tribunal

Segons el comunicat del TAD al qual ha tingut accés IUSport, s’informa que «el recurrent (administrador concursal) ha aportat nombrosa documentació en defensa dels seus interessos», tot i que hi ha un factor clau que ha jugat en contra: la urgència i falta de temps. Segons el TAD, «l’escassíssim temps existent entre la presentació del seu recurs i la resolució del present expedient, ha estat lògicament, materialment impossible l'accés a informes i expedients federatius, documentació, eventuals al·legacions de tercers afectats (que serien imprescindibles per adoptar una eventual mesura cautelar en un assumpte tan complex com el que ens ocupa) en tan reduït marge temporal». Contra aquesta denegació, David López pot presentar un recurs contenciós-administratiu davant el Jutjat Central del Contenciós-Administratiu amb seu a Madrid fins al dimecres 23 d'octubre.

 

Aquesta era una de les dues vies judicials que López tenia obertes sobre la taula. L’altra, encara pendent de resolució, correspon a l’expulsió del club de Segona Divisió, la multa de 250.000 euros i l’impediment d’ascendir al futbol professional en els pròxims tres anys. Cal recordar que aquest cas va començar el 28 de gener quan el Jutge de Disciplina Social de LaLiga expulsava els ganxets de LaLiga123. L’1 de febrer el Tribunal Administratiu de l’Esport denegava la cautelar que buscava suspendre la radical situació sobre el club. Al maig, el TAD tornava a tombar un recurs roig-i-negre que esperava trobar una rebaixa de la sanció. López, davant aquesta negativa, va actuar presentant novament mesures cautelars que està pendent als jutjats.