La XVI Sant Silvestre de Tarragona es presenta amb un augment de potencials participants

La cita esportiva del 31 de desembre permetrà enguany la inscripció de 2.200 corredors. El vessant solidari de l’esdeveniment, més potenciat que mai
La 16a Cursa BBVA Sant Silvestre 2019, a punt | Joan Alfons López

 

La setzena Cursa BBVA Sant Silvestre 2019 de Tarragona s’ha presentat aquest matí al Mercat Central amb una ampliació de potencials participants per a inscriure’s, augmentant el límit de corredors fins als 2.200, un centenar més que l’edició de l’any 2018. L’esdeveniment, que es disputarà el dimarts 31 de desembre amb sortida a les 17.15 hores des de la Llotja de Pescadors del Serrallo, compta amb l’organització de Tarragona Fondistes i tindrà un recorregut de 6,5 km que passarà per alguns dels principals carrers de la ciutat. El Mercat Central de Tarragona col·laborarà de forma molt estreta en l’organització, sent el punt d’entrega i de recollida de tots els dorsals dels participants.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El recorregut, més urbà

El circuit de la 16a Sant Silvestre passarà pels carrers Trafalgar i Pere Martell per començar, seguint per l’Avinguda Vidal i Barraquer i el Passeig Independència, anant a parar al Moll de Costa i seguint pel Passeig de l’Escullera i s’acabarà tornant a Pere Martell per passar per Manel de Falla, Vidal i Barraquer i encarar la recta final, novament cap al Carrer Trafalgar, davant de la Llotja de Pescadors.

 

Recorregut de la Sant Silvestre tarragonina | Joan Alfons López

 

Les inscripcions estan obertes des del 4 de novembre i es poden fer de forma presencial al Bar Restaurant Rafel i el Club Natació Tarraco a Tarragona i a Esports Armobal de Reus. Fins al 24 de desembre, tothom podrà participar a un preu de tretze euros, mentre que si la inscripció es realitza del 24 al 27, el preu pujarà a catorze. El registre a la competició també es pot realitzar per internet, mitjançant la pàgina www.athleticevents.net.

 

Més vessant solidari que mai

La cursa també compta amb una cara molt solidària. Fins a tres campanyes formaran part de la Sant Silvestre 2019. Una és l’anomenada «Sang Silvestre», que té com a repte la donació de sang. Ideada per Tarragona Fondistes l’any passat, es vol repetir l’èxit de la primera edició i el BBVA patrocinarà 250 dorsals per als diferents donants que vulguin córrer. També es podrà donar sense competir amb l’opció del «Dorsal 0». La Fundació Bona Nit també buscarà el vessant solidari de l’esdeveniment per ajudar els sense sostre de la ciutat, mentre que la campanya «Cap Nen Sense Joguina», històric programa nadalenc de la Cadena SER, recollirà les joguines que es vulguin donar per endolcir el Nadal als més petits.

 

Foto de família de la presentació de la Sant Silvestre | Joan Alfons López
 
La bossa que s'entregarà a tots els participants de la cursa | Joan Alfons López

Més notícies de la categoria Esports