Javier Tebas: «Hi ha hagut nits on he dormit malament pel CF Reus»

Javier Tebas (LaLiga) considera que el CF Reus ha de pagar amb la sanció, que els jugadors estaven segrestats i que els 21 clubs restants de Segona són victimes
Javier Tebas durant la conferència oferta en els 'Desayunos Deportivos' d'Europa Press | Europa Press

Javier Tebas ha parlat. El president de LaLiga ha format part d’un esmorzar esportiu d’Europa Press i ha parlat sobre la situació del CF Reus. El màxim mandatari de l’organització de les competicions del futbol professional espanyol (Primera i Segona Divisió) ha mostrat la seva conformitat amb l’expulsió ganxeta de la categoria: «El CF Reus està expulsat, ho vaig demanar al desembre i el jutge no em va fer cas. És una decisió ferma, el Reus no pertany ja al futbol professional i no jugarà més a no ser que el TAD suspengui la sentència i doni la cautelar».

El CF Reus li ha tret hores de son a Tebas

Tebas també ha reconegut que la situació que està vivint el CF Reus li ha pres hores de son pels problemes que ha generat l’entitat ganxeta: «Hi ha hagut nits que he dormit malament pel tema del Reus. Hem de pensar que 21 clubs han complert les normes, s’han esforçat molt i no pot ser que algú se les salti i després aparegui un senyor que compra el club i hàgim d’esperar. No pot ser això perquè si no es compleixen les normes, els 21 clubs restants es converteixen en les víctimes».

El president de LaLiga també ha afirmat que els jugadors del CF Reus «estaven segrestats, LaLiga no podia consentir això, ells se n'han volgut anar i ara em fa la sensació que ja no parlen gaire amb el sindicat de futbolistes», ha deixat anar Tebas. D’altra banda ha defensat la competència de LaLiga a l’hora d’expulsar un club d’un dels seus tornejos, desacreditant les paraules del ministre d’Esports José Guirao recentment.

Al respecte també s’ha posicionat Maria José Rienda, secretària d’Estat per a l’Esport, present en l’acte: «El ministre Guirao diu que dins de les seves competències, del Consejo Superior de Deportes, les coses amb el CF Reus estan bé. Han presentat tota la documentació que havien de presentar i, en opinió del ministre, creu que s’han de buscar les millors solucions. No entrem en competències que no ens toca. Ni de LaLiga ni del Tribunal Administratiu de l’Esport».

També et pot interessar...

"Un futbolista xinès s'incorpora a la disciplina del Nàstic" "OK Lliga - Jornada 17: Derrota vendrellenca a Madrid i la permanència, a tres punts"