El Reus Deportiu fitxa Tiago Rafael i tanca la plantilla 2018-2019

El club roig-i-negre fa realitat el desig del tècnic Jordi Garcia fitxant un setè jugador de pista per donar més profunditat a la plantilla
Tiago Rafael vestint la samarreta del Benfica | Cedida

El Reus Deportiu ha anunciat aquesta tarda la incorporació de Tiago Rafael a la primera plantilla d'hoquei patins per a la temporada 2018-2019. El club, que buscava un setè jugador de pista per complir amb el desig del tècnic ganxet Jordi Garcia de disposar d'un equip més ample per poder competir en igualtat de condicions amb la resta de rivals, s'ha assegurat els serveis del veterà defensa amb caràcter ofensiu de 34 anys.

Tiago Miguel Rafael és conegut esportivament com a Tiago Rafael, complirà 35 anys el pròxim 9 de setembre, va néixer a la localitat portuguesa de Caldas de Rianha i mesura 175 centímetres. El portuguès s'havia compromès aquest estiu amb el Turquel del seu país després d'acabar la seva vinculació amb el Benfica, club que defensava des del 2014 en aquesta darrera etapa i que també va viure des de dins entre el 2008 i el 2011.

Bons registres la temporada passada

La temporada passada va disputar un total de 29 partits en tota la temporada, aconseguint marcar vuit gols. La campanya 2016-2017 els seus registres van ser sensiblement inferiors després de competir en 21 partits i marcar només tres gols. Més enllà de la qualitat com a jugador, Tiago Rafael aportarà experiència al Reus Deportiu. Al llarg de la seva carrera ha guanyat més d'una desena de títols entre nacionals i internacionals. En el seu palmarès figuren una Copa Intercontinental, una Lliga Europea, una Copa de la CERS, una Copa de les Nacions i una Copa Continental mentre que dins del seu país ha guanyat dues lligues, tres copes i una supercopa.

El nou jugador roig-i-negre, que ha estat internacional per al seu país, viurà a la capital del Baix Camp la seva primera experiència fora de Portugal. S'estrenarà lluny de casa el pròxim dia 20 d'agost, data prevista per a la seva incorporació a la disciplina reusenca. Amb la seva arribada, el Reus Deportiu disposa de set jugadors de pista: els supervivents de la temporada passada Joan Salvat, Romà Bancells i Àlex Rodríguez i les cares noves de César Carballeira, Cristian Rodríguez, Marc Julià i Tiago Rafael.

"HORARIS: L'Osasuna-CF Reus i el Córdoba-Nàstic de Copa del Rei ja tenen horaris" "HORARIS: El Las Palmas-Nàstic i el CF Reus-Albacete de la jornada 4 ja tenen horaris"