INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Toni Seligrat: «Intentarem donar-li normalitat a la nostra situació»

L’entrenador del Nàstic intenta assimilar el present més immediat que ha d’afrontar com a tècnic grana, quelcom inèdit en la seva carrera esportiva
Seligrat observa una acció ofensiva en un partit al Nou Estadi | Joan Alfons López

 

Toni Seligrat, tècnic del Nàstic, no ha pogut amagar la seva incertesa davant l’actual present que té el seu equip: ha de seguir entrenant per no perdre la forma física però ha d’aturar la competició després de la suspensió de les pròximes dues jornades per part de la RFEF per intentar frenar i no propiciar la propagació del coronaviurs. El valencià ha passat aquest migdia per la sala de premsa del Nou Estadi i ha mostrat la seva reacció davant la dràstica mesura presa: «Estic fora de lloc, és quelcom anormal, encara ho estic paint, intentarem donar-li màxima normalitat possible a la nostra situació».

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Seligrat ha continuat l’argument dient que «no tenim cap cas de la malaltia i el nostre dia a dia és com qualsevol altra», mostrant-se impactat per l’aturada de tot l’esport estatal: «La mesura més dràstica que podria prendre s’ha pres, primer que no es jugaria amb gent i ara no es juga i sembla que això va a més». L’equip haurà de seguir treballant sense l’al·licient de jugar els caps de setmana: «Intentarem transmetre normalitat i tranquil·litat a una situació que és anormal, no sé si ho aconseguirem, el pitjor és la incertesa de parar dues setmanes i després seguir, hi ha la remor que això pot anar a més o es podria desestabilitzar més».

 

Pel que fa al pla de treball de l’equip, el tècnic ha comentat que «intentarem treballar exactament igual, en lloc de descansar els dimarts ho farem els diumenges i entrenarem amb normalitat fins que ens diguin o no el contrari». A més, ha deixat clar que «si avui ve algú i ens diu que demà no s’entrena, doncs no ho farem», informant que intentar no perdre el ritme competitiu realitzaran partits entre els jugadors del primer equip i els que completin els entrenaments que formin part de la Pobla de Mafumet. Aquest divendres l’equip realitzarà la penúltima sessió d’entrenaments, dissabte serà la darrera i diumenge gaudiran de jornada de descans per tornar al treball dilluns.