GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El XVI Torneig Internacional de bàsquet i minibàsquet a Cambrils, presentat

El torneig del TGN Bàsquet que se celebra a Cambrils acollirà enguany 79 equips entre el 12 i el 17 d’abril. És el segon registre d’equips més alt de la història
Presentació del torneig a l'Ajuntament de Cambrils | Rafa Marrasé

 

Cambrils ja ho té tot a punt per a acollir desenes de nens i nenes de cara a la setzena edició del Torneig Internacional de bàsquet i de minibàsquet. Organitzat pel TGN Bàsquet, el torneig acollirà enguany la segona xifra més alta de participació de la seva història: 79 equips. El torneig s’ha presentat aquest dimarts a l’Ajuntament de Cambrils i ha comptat amb la presència del president del TGN Bàsquet Josep Maria Adam, del vicepresident Iñaki Liarte, del director esportiu del club Raül Bonet, de l’alcaldessa Camí Mendoza i del regidor d’Esports Josep Maria Vallès.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Del 12 al 17 d’abril

El tret de sortida al torneig es realitzarà divendres 12 d’abril amb l’arribada dels equips a la localitat del Baix Camp. Els conjunts faran nit als Apartaments Olimar II i conviuran fins al dimecres 17 amb una competició esportiva que començarà dissabte 13. Cinc dies de partits per a una vuitantena d’equips separats en diferents categories d’edats. Les finals es disputaran dimecres al matí a excepció de la categoria premini, que no tenen classificacions i dedicaran el darrer dia a concursos i altres activitats. Un dels dies marcats en l’agenda de tots els participants serà el dilluns 15, data on tothom visitarà les instal·lacions del Port Aventura per passar un dia d’esbarjo i diversió.

 

Foto de família de la presentació del torneig | Rafa Marrasé

 

Josep Maria Adam s’ha mostrat agraït durant la presentació del torneig: «Vull donar les gràcies a l'Ajuntament de Cambrils per les facilitats que ens donen per organitzar el torneig. Ens sentim molt còmodes aquí i volem estar-hi per molts anys». Per la seva banda, Camí Mendoza ha destacat la longevitat de l’esdeveniment: «Fer durant setze anys un campionat així demostra la bona feina feta pel club i també per part de l'Ajuntament. A més, cal tenir en compte que aquest torneig afavoreix l'esport de base i això està en la línia de dues línies mestres del nostre Ajuntament: fomentar l'esport de base i apostar pel turisme esportiu. Ja sabeu que a Cambrils la màxima activitat econòmica que tenim és el turisme i el torneig ens ajuda a refermar el posicionament de la ciutat en aquest sector».