GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els treballadors del CF Reus comencen a percebre les seves nòmines

L'administrador concursal, David López, va aconseguir ingressar la setmana passada prop de mig milió d'euros
Imatge de l'Estadi Municipal de Reus | Laia Solanellas

 

Els treballadors del CF Reus han començat a cobrar part del deute que tenen pendent des del passat mes de setembre. La xifra, en la majoria de casos, correspon pràcticament a una nòmina i ha estat ingressada entre ahir i al llarg del dia d'avui. L'administrador concursal, David López, va aconseguir injectar la setmana passada prop de 500.000 euros a les arques roig-i-negres. Fet que ha permès, tal com mana el concurs de creditors, començar a pagar als treballadors de l'entitat.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Malgrat percebre una nòmina, la situació dels treballadors del CF Reus és ben diversa. Del gruix total d'empleats, alguns ja s'han desvinculat del club, d'altres estan pendents de deslligar-se contractualment, alguns continuen de baixa mèdica i finalment una altra bona part segueixen treballant a les instal·lacions roig-i-negres.

 

Futur incert per al CF Reus

Cal recordar, que a hores d'ara el CF Reus està inscrit a Segona Divisió B i el filial a Tercera Divisió. De fet, aquesta mateixa setmana es van conèixer els equips que formaran part del grup 3 de Segona Divisió B, en els que s'hi inclou el club roig-i-negre. Això sí, actualment el CF Reus no disposa de cap estructura esportiva quan queden pocs dies per a què els equips comencin les seves respectives pretemporades. L'administrador concursal, David López, es qui té els poders del club i la potestat en totes les àrees de l'entitat roig-i-negra. Mentrestant, el propietari del club, Clifton Onolfo, segueix als Estats Units i es desconeixen les seves intencions de cara al futur.