Tot a punt per a la setena edició del Triatló de Cambrils

La prova, que s’iniciarà a la Platja de la Riera, compta ja amb la participació confirmada de 800 persones. Tres modalitats disponibles i una extra per als debutants
El ciclisme, present en el Triatló de Cambrils | Cedida

Tot a punt per a una nova edició del Triatló de Cambrils. La setena cursa des de la seva creació es produirà aquest diumenge 9 de juny a partir de les 8.00 hores amb el Parc del Pescador, el Passeig de les Palmeres i la Platja de la Riera com a centre neuràlgic d’una competició que ja compta amb 800 participants inscrits, xifra que podrà augmentar lleugerament abans que es tanqui el període d’inscripcions aquest dijous a les 12.00 hores mitjançant la pàgina web www.justri.es.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Inici a la Platja de la Riera

El triatló donarà inici a la Platja de la Riera diumenge a les 8.00 hores amb el tram de natació, situació que deixarà pas al circuit de ciclisme que comptarà amb la carretera T-325 (Vial del Cavet) com a territori a recórrer. Pel que fa als darrers metres, que es realitzaran en una cursa a peu, es produiran a la Platja de la Llosa. Aquest matí s’ha produït la presentació de l’esdeveniment a càrrec de l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor d’Esports, Josep M. Vallès, i el responsable de Running Solutions, Juanan Fernandez. L’alcaldessa i el regidor han afirmat que el Triatló de Cambrils ja és un clàssic dins del calendari català i han destacat l’aposta de l’Ajuntament per potenciar els esdeveniments esportius que afavoreixin el binomi esport i turisme.

Aquesta serà la segona prova del circuit Just Tri by freshwave després de la primera cita a Tarragona el passat 25 de maig i la darrera que es produirà a l’Hospitalet de l’Infant. Com és habitual, hi haurà tres modalitats a escollir per participar: l’olímpica, l’sprint i el super sprint. La primera constarà d'1,5 km nedant, 40 en bicicleta i 10 més de cursa. La segona seran 750 metres de natació, 21,5 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu mentre que la darrera serà la més assequible: 350 metres nedant, 7,5 km sobre la bicicleta i 2,5 km de cursa per finalitzar i travessar la línia de meta. A més, hi haurà una modalitat extra de la ‘super sprint’ per als principants.

 

La natació serà el primer tram del triatló de Cambrils | Cedida

La recollida dels dorsals es durà a terme al passeig de les Palmeres, el dissabte 8 de juny de 17.00 a 20.00 hores, o el mateix diumenge de 6.15 a 7.30 hores. En aquesta mateixa zona, hi haurà els expositors de les diferents marques del sector, els boxs de transició i la meta del triatló. Cal recordar que el circuit Just Tri by freshwave ofereix als triatletes participants la possibilitat d’acumular punts a les tres cites del circuit. Aquells inscrits que competeixin en categoria olímpica individual a les proves de Tarragona (25 de maig), Cambrils (9 de juny) i l’Hospitalet de l’Infant (1 de setembre) sumaran punts a la classificació general del circuit Just Tri. A finals de 2019 se celebrarà una cerimònia d’entrega de premis a l’hotel SB Ciutat de Tarragona. Els trofeus premiaran els 10 millors triatletes en categoria masculina i femenina, així com el club amb una major participació en el circuit.

"Pluja de medalles per a quatre centres de taekwondo del Camp de Tarragona" "📹Entrevista a Jordi Esteva després de salvar el Calafell i dir que no seguirà al club"