Imatge de l'UT Llastres

Suspesa definitivament l’Ultra Trail de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

La prova, que s’havia de celebrar a mitjans de novembre, ja va ser ajornada quan es va decretar l’estat d’alarma a mitjans de març

No hi haurà tercer intent. L’Ultra Trail Llastres 2020  ha quedat suspesa de forma definitiva després que el Club Centre Excursionista Serres de Mestral i l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant hagin decidit cancel·lar la celebració de la prova esportiva de muntanya entre els dos municipis prevista per al 13, 14 i 15 de novembre.

La cita esportiva, que ja va tenir fixada la seva data original entre el 13 i el 15 de març, es va haver d’ajornar per culpa de la declaració de l’estat d’alarma per l’avanç de la Covid-19 a Espanya. Ara, amb el compromís de garantir la salut de la ciutadania, s’ha decidit suspendre definitivament  la prova del 2020.

Segons han comunicat en un escrit públic, «ens adonem que vam fer molt bé en no tirar endavant en aquell moment l’UT Llastres, que havia d’incloure una prova d’ultra resistència amb tres etapes, l’11a edició de la Cursa de la Portella, el Canicross i les curses infantils»

Tot i que actualment la situació de la Covid-19 està més controlada que fa sis mesos, «considerem que amb totes les mesures de protecció que cal prendre, resulta molt complicat celebrar l’UT Llastres i la Cursa de la Portella amb l’esperit familiar que sempre han tingut». Estava prevista la participació de 700 persones i uns 150 voluntaris.

L'organització es posarà en contacte amb totes les persones apuntades per gestionar les devolucions de les inscripcions i agraeix la confiança dipositada durant aquests mesos d’ajornament de l'esdeveniment. D’aquesta manera, l’any 2020 queda orfe de la ja habitual prova a casa nostra que haurà d’esperar al 2021  per, si la presència de la Covid-19 ha disminuït, tornar a disputar-se sense problemes.