El Valls celebrant la permanència

El CB Valls torna a la feina dilluns 19 d'agost

El conjunt que aquesta campanya dirigirà Oriol Pozo començarà la pretemporada dilluns vinent amb el repte d'aconseguir una permanència molt més plàcida que la de la lliga anterior

El Club Bàsquet Valls ja ho té quasi tot a punt per començar la pretemporada el pròxim dilluns 19 d'agost. Els de l'Alt Camp, que aquesta temporada repetiran participació en la Lliga EBA després d'aconseguir una patida permanència en la penúltima jornada del campionat 2018-2019, tornen a la feina i ho fan amb quasi tot a punt. Únicament caldria tancar les incorporacions d'un interior estranger i un escolta nacional per donar la plantilla per completada i disposar de dotze jugadors per afrontar el repte 2019-2020. A més, la pretemporada donarà el tret de sortida a les instal·lacions del Pavelló Xavi Tondo perquè el Pavelló Joana Ballart es troba en plena remodelació i no estarà disponible fins a mitjans de setembre.

Mig equip nou

Oriol Pozo, tècnic que aquesta temporada entrenarà el Club Bàsquet Valls, vol disposar d'una plantilla de dotze jugadors per lluitar per una permanència més còmoda que la de fa uns mesos. Actualment ja disposa de deu peces confirmades després dels quatre fitxatges realitzats i les sis renovacions aconseguides. Segueixen respecte a fa uns mesos els escoltes Oriol Besora i Jordi Andreu, els bases Jordi Llagostera i Marc Navarro, l'aler Josep Solé i el pivot Josep Juan Miguel.

A aquests noms, cal sumar les incorporacions de tres jugadors del Pardinyes lleidatà: el base Adrià Rivas, l'escolta Víctor Vinos i l'ala-pivot Roger Riu. Als tres jugadors procedents de la Terra Ferma, se suma Sergi Domènech, ala-pivot que la temporada anterior va defensar els colors del Club Natació Reus Ploms a la Copa Catalunya masculina. Aquests jugadors arriben després de les baixes produïdes durant l'estiu. No tornaran a la feina amb el Club Bàsquet Valls el pivot Ryan Edwards, el base Fernando Boada, els ala-pivot Àlex Alba i Pablo Fontanet ni l'aler Jordi Barberà, que ha canviat el Joana Ballart pel Pavelló del Serrallo de l'Ibersol CBT.

L'equip iniciarà dilluns vinent la pretemporada tot i que durant el mes de juny i juliol els jugadors han pogut seguir treballant la matèria tècnica gràcies a les facilitats del club. Als integrants del primer equip se sumaran alguns joves del segon equip o de la pedrera, integrant-se de mica en mica en la dinàmica de treball de l'equip sènior.


Comentaris