Imatge d'uns jugadors del Reus Deportiu Miró celebrant un gol

El públic torna al Palau d’Esports: A la venda les entrades pel primer partit del Reus Deportiu amb afició

Serà aquest diumenge, 21 de març, en el partit contra el FC Barcelona

Els seguidors del Reus Deportiu Miró podran tornar a gaudir de les competicions en viu i en directe ben aviat. Cinc mesos després, el Palau d’Esports de Reus tornarà a obrir les seves portes amb un aforament reduït, del 30%, i amb capacitat per a 425 espectadors. Serà aquest pròxim diumenge, 21 de març, a les 20 hores, pel clàssic de l’hoquei català entre el Reus Deportiu Miró i el FC Barcelona. Correspon a la jornada 24 de l’OK Lliga.

Les entrades es posen a la venda la tarda d’aquest dimarts, 16 de març, per als socis del club, i a partir de demà dimecres també podran comprar-les els abonats a l’hoquei. Serà a partir de dijous quan la venda s’obrirà a tot el públic. Els tiquets es poden adquirir presencialment a la botiga del club.

Pel que fa al protocol sanitari, des del club apunten que és obligatori que tots els assistents restin asseguts durant el transcurs del partit, sense poder abandonar la localitat al descans. Al final del partit, per evitar aglomeracions, es farà una sortida progressiva per zones.

Els preus de les localitats són de 8 euros pels socis i 15 euros els no socis a la tribuna (zones A i B); 6 euros pels socis i 8 euros pels no socis als laterals (zones C i D); 1 euro pels socis i 2 euros pels no socis a la grada infantil; 3 euros els socis i 5 euros els no socis al Gol Bar; 5 euros els socis i 7 euros els no socis als laterals F i E, i 3 euros els socis i 5 euros els no socis a les graderies de peu, tot i que és obligatori estar assegut durant el partit.