A la venda les entrades del I Trofeu Ciutat de Reus

Les entrades per al partit entre CF Reus i Girona FC oscil·laran entre 20 i 48 euros.
L'Estadi Municipal del CF Reus, acollirà el I Trofeu Ciutat de Reus. | Laia Solanellas

 

Les entrades per al partit entre CF Reus Deportiu i Girona FC surten a la venda aquest dijous 2 d'agost. Els aficionats al futbol que vulguin adquirir la seva entrada, ho podran fer a partir de les 10 del matí, a la Botiga del CF Reus, situada al Centre Comercial El Pallol. D'altra banda, els socis del club podran gaudir del partit entre els roig-i-negre i el conjunt gironí, de forma gratuïta.

Les entrades pel CF Reus contra el Girona CF, de 20 a 48 euros

El partit que es jugarà el pròxim 8 d'agost a les vuit del vespre entre el CF Reus Deportiu i el Girona FC, inaugurarà el Trofeu Ciutat de Reus, ja que serà la primera edició d'aquest esdeveniment, la qual va ser presentada aquesta setmana.

Així doncs, tots els que vulguin presenciar la primera edició del Trofeu Ciutat de Reus contra el Girona FC, podran adquirir la seva entrada a partir de les 10 del matí, a la botiga del CF Reus, ubicada al Centre Comercial El Pallol.

El preu de les entrades, oscil·laran des dels 20 fins als 48 euros. En aquest sentit, el públic general podrà adquirir la seva entrada per 20 euros a Gol, per 25 a Lateral i per la zona de Tribuna, el preu serà de 36 euros per la baixa i de 48 per l'alta. D'altra banda, tots els abonats del CF Reus Deportiu podran accedir gratuïtament a l'Estadi Municipal presentant el seu carnet d'abonament de la temporada 2018-2019, mentre que els membres del carnet 'Sóc del Reus', també ho podran fer recollint l'entrada abans del partit.

El I Trofeu Ciutat de Reus el televisarà TV3

Durant la presentació de la primera edició del Trofeu Ciutat de Reus, el president del CF Reus Deportiu, Xavier Llastarri, ha anunciat que el matx entre CF Reus i Girona FC el retransmetrà, en directe, TV3.

A més, durant la presentació, el president de l'entitat roig-i-negra també ha explicat que «és un començament d'obrir-nos encara més a la ciutat, però tindrà més repercussió durant tots els partits de lliga», ja que totes «sí a Reus fem ciutat amb les entitats i les associacions, com no ho havíem de fer nosaltres...». També ha afegit que totes aquestes associacions i institucions seran protagonistes durant l'any.

"La platja de Coma-ruga acull el 21è torneig Eduard Manchón" "Stephane Emaná deixa de ser jugador del Gimnàstic de Tarragona"