El Saragossa fa oficial el fitxatge de Miguel Linares

El serial entre Linares, el club aragonès i el CF Reus Deportiu arriba al seu final
Miguel Linares ja no serà jugador de CF Reus. | Laia Solanellas

 

L'espiral de males notícies per al CF Reus Deportiu sembla no arribar al seu final. El serial que ha mantingut en tensió el club roig-i-negre amb el davanter Miguel Linares sembla haver arribat al seu punt final amb l'anunci oficial —ara sí— de la incoporació de Linares al club aragonès. El Real Saragossa, després d'un intent fallit aquest dijous 24 de gener en què durant uns segons també va publicar la incorporació del futbolista, aquest divendres 25 de gener no ha aguantat més i ha enviat un comunicat assegurant que Miguel Linares ja és jugador de l'equip per aquesta temporada i un any més.

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de Reus al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

No és cap secret que Miguel Linares va ser un dels principals revolucionaris al vestidor del CF Reus Deportiu quan les coses van començar a anar mal dades. Tota la il·lusió que va generar la seva arribada per la falta de gol del conjunt reusenc es va acabar de cop quan van sortir a la llum els problemes econòmics del CF reus. De fet, el davanter va ser el primer en enfrontar-se públicament al club assegurant que ja no volia seguir vestint la samarreta roig-i-negra, una decisió que va acabar de trencar la relació entre l'entrenador Xavi Bartolo i el futbolista.

Aquest dijous 25 de gener Linares ja ni tan sols va anar a l'Estadi Municipal de Reus, qui sí que ho va fer i en va sortir amb la intenció de no tornar van ser Borja Herrera i Mario Ortiz, els quals també van fer visible la seva intenció de marxar del club reusenc. Hores més tard, però no d'una forma tan fotogràfica, també va saltar la notícia que Gus Ledes, Juan Domínguez, Alejandro Catena i Ángel Bastos havien demanat acollir-se al famós document signat per Joan Oliver que suposadament els ha de donar la llibertat. Cal recordar que la legalitat d'aquest document encara no està provada, i aquesta és ara una de les batalles entre jugadors que volen marxar i el club reusenc.

A l'espera de la decisió de la RFEF sobre el CF Reus

La incorporació de Miguel Linares al Saragossa però, encara no fa evident la decisió de la Reial Federació Espanyola de Futbol, que té sobre la taula la patata calenta de decidir el futur del CF Reus. De fet al mateix comunicat del conjunt aragonès s'assegura que encara estan pendents dels «tràmits administratius de la RFEF per a completar la seva incorporació», i és que malgrat que LaLiga sí que ha donat l'ok al fitxatge de Linares pel Saragossa, qui té l'última paraula és la RFEF, i sense el seu vistiplau no es pot inscriure el jugador.

El CF Reus també espera que la RFEF es pronunciï sobre la seva continuïtat a Segona divisió, un fet que s'espera que passi avui o com a màxim dilluns vinent. Tanmateix, els advocats dels jugadors del CF Reus van mantenir una reunió aquest dijous amb els nous propietaris del club reusenc i els van recomanar que concertessin una reunió amb LaLiga per intentar rebaixar la possible penalització de 5 anys sense poder jugar al futbol professional, donant per fet que el descens és inevitable. Tot i això, Platt i Onolfo van enviar a la matinada un comunicat de premsa als mitjans explicant el seu projecte de futur i reafirmant-se en les seves ambicions.

 

Més marxes de jugadors

La realitat és que el degoteig de jugadors és constant, i després dels 7 que ahir van anunciar que volien marxar i aprofitar oportunitats llamineres que els han sorgit, o simplement fugir del malson, podria ser que durant el dia d'avui més jugadors demanessin acollir-se al 'document d'Oliver'. De fet, aquesta fuga ara podria produir-se en futbolistes del filial, sempre i quan siguin considerats de caire 'professional', una qualificació que es produeix quan el jugador genera més beneficis al club que no pas despeses.

"Els nous propietaris del CF Reus detallen el seu pla de treball" "Quatre jugadors més del CF Reus demanen sortir del club amb el paper signat per Oliver"