Protecció Civil activa l'alerta per fortes pluges a la demarcació de Tarragona

Diverses comarques del Camp de Tarragona es troben en alerta taronja per l'arribada d'un nou front amb pluges

Protecció Civil ha activat l'alerta per fortes pluges en zones de Tarragona.
Protecció Civil ha activat l'alerta per fortes pluges en zones de Tarragona. | TarragonaDigital
12 de setembre del 2023
Actualitzat a les 10:27h
La demarcació de Tarragona torna a estar al centre de les alertes de ProteccióCivil per l'arribada d'un nou front que deixarà plugesintenses en les pròximes hores. Segons les últimes previsions, la pluja faria acte de presència aquest dimarts, 12 de setembre, en diverses comarques de la demarcació.

Davant d'aquesta situació, ProteccióCivil ha activat en plealerta el pla INUNCAT en algunes zones. S'espera que les pluges puguin ser intenses a partir del migdia a gairebé tot el territori, però especialment a les Terres de l'Ebre i el Priorat.

De fet, podrien fins i tot anar acompanyades de tempesta i algun fenomen de tempsviolent en aquestes zones de la demarcació de Tarragona. Concretament, l'alertataronja està activada al Priorat, el BaixEbre, la Riberad'Ebre, la TerraAlta i el Montsià. Es demana a la població extremar la precaució i evitar les zones inundables com les rieres. Les pluges podrien deixar uns 20 litres per metre quadrat en trentaminuts.

Altres zones del Camp de Tarragona també tenen una alerta activada, tot i que en aquest cas de color groc, ja que no s'espera que siguin tan intenses.