L'alcalde del Vendrell culmina el repartiment de regidories del govern local

Mariona Figueras serà la responsable de Cultura Popular, Joventut, Entitats esportives i Participació Ciutadana

Els regidors de l'equip de govern de l'Ajuntament del Vendrell.
Els regidors de l'equip de govern de l'Ajuntament del Vendrell. | Ajuntament del Vendrell
22 de juny del 2023
Actualitzat a les 11:55h
L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha culminat el repartiment de delegacions entre els regidors del PSC que conformen el govern municipal. Martínez va signar un decret aquest dimecres 21 de juny en el qual van quedar assignades les diferents regidories. Unes delegacions que seran presentades al ple extraordinari d'aquest divendres 23 de juny. 

Després d'avançar que Christian Soriano es quedaria amb la cartera de Seguretat Ciutadana, Marta Tobella, amb la de Platges i Cohesió Territorial, i Sílvia Vaquero, amb les d'Educació, Cultura i Turisme, ara s'han comunicat la resta de delegacions. Soriano també mantindrà les de Comunicació, Transparència i Festes, a més de sumar la de Fires.

Vaquero, a més de les tres ja avançades, serà la responsable de Feminismes i Drets LGTBIQ. Baltasar Santos rep les atribucions d'Hisenda, Serveis Centrals i Transformació Digital. Montserrat Martín manté les de Salut, Gent Gran, Serveis Socials, Cohesió Social, Habitatge i Benestar Animal. 

Alfons Herrera seguirà al capdavant de Via Pública, Enllumenat, Aigua, Manteniment d'Edificis i Cementiri. Núria Rovira serà la responsable de Residus, Transformació Verda, Agenda 2030, Transport sostenible, i Planificació del municipi. L'altra nova incorporació, Mariona Figueras, tindrà les carteres de Cultura Popular, Joventut, Entitats esportives i Participació Ciutadana. Les tinències d'alcaldia seran per a Christian Soriano, Sílvia Vaquero i Marta Tobella.