Soriano serà el nou regidor de Seguretat del Vendrell i Tobella, la nova responsable de Platges

Sílvia Vaquero suma la cartera de Turisme a les de Cultura i Educació

Kenneth Martínez ha fet les primeres delegacions del cartipàs municipal.
Kenneth Martínez ha fet les primeres delegacions del cartipàs municipal. | TGNDigital
Redacció / M.G.
20 de juny del 2023
Actualitzat a les 9:15h
L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha començat a signar les primeres delegacions del cartipàs municipal, un cop ha renovat el seu càrrec d'alcalde per quatre anys més. Martínez ha assignat algunes de les regidories que en l'anterior mandat tenien els que van ser els seus socis de govern, i que ara estaran en mans del PSC.

Així, una de les regidories més rellevants, la de Seguretat Ciutadana, serà per al primer tinent d'alcalde, Christian Soriano. Aquesta és la cartera que controla la policia local i la protecció civil del municipi. Soriano ha volgut remarcar que la seguretat serà "una de les prioritats d'aquest nou govern", afegint que es posaran "tots els recursos per lluitar contra les ocupacions i la inseguretat" als carrers i barris.

Marta Tobella, responsable de Platges i Cohesió Territorial

Una de les regidories que més polèmiques va generar l'anterior mandat va ser la de Platges i Cohesió Territorial, que tenia Bàrbara Peris. Com ja es preveia, ara aquesta cartera l'assumirà Marta Tobella, veïna del nucli de Coma-ruga. Tobella ha anunciat algunes de les mesures que es volen impulsar, com ara "fer una neteja més intensa de la sorra de la platja, fer una platja per a gossos i crear una zona esportiva davant la plaça dels Germans Trillas". 

Finalment, Martínez també ha donat a Sílvia Vaquero la regidoria de Turisme, que suma a les dues que ja tenia, Cultura i Educació. Per Vaquero, la prioritat en aquesta àrea ha de ser "projectar el millor de nosaltres mateixos, des del patrimoni històric i cultural, fins a les nostres platges".