Troben una plantació 'indoor' en un xalet de la urbanització Blancafort de Reus

Hi ha una persona detinguda i a l'interior s'hi han localitzat diverses plantes així com 65 quilograms de cabdells de marihuana valorats en uns 130.000 euros al mercat

Imatge dels Mossos d'Esquadra a la casa on s'ha trobat la plantació.
Imatge dels Mossos d'Esquadra a la casa on s'ha trobat la plantació. | Cedida
22 de febrer del 2024
Actualitzat a les 14:31h
La urbanitzacióBlancafort de Reus continua sumant incidents. En aquesta ocasió, a primera hora del dijous, 22 de febrer, els Mossos d'Esquadra s'han desplegat a la zona per dur a terme un operatiu en una casa relacionat amb temes de salutpública.

Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra a TarragonaDigital, la policia catalana ha intervingut una plantaciód'interior en un xalet deshabitat des de fa anys, ubicat al carrer Dinamarca d'aquesta urbanització. A més, també han trobat a l'interior fins a 65 quilograms de cabdells de marihuana, preparats per a la seva venda, valorats en uns 130.000 euros al mercat.
 

A l'interior del xalet també hi havia cabdells de marihuana. Foto: Mossos



A conseqüència, també s'ha detingut una persona, un home de 48 anys, relacionat amb els fets. Està previst que passi a disposiciójudicial en els pròxims dies. També se l'acusa de delictes de defraudació de fluidelèctric, ja que havien punxat la llum per poder subministrar la plantació. La investigaciócontinua oberta i no es descarten més detencions.

A la zona s'hi han desplegat sisdotacions dels Mossos d'Esquadra, entre agents de SeguretatCiutadana, ARRO i de la Unitat d'Investigació. Cal recordar que els últims mesos aquesta urbanització reusenca ha experimentat un increment d'incidents, la majoria d'ells relacionats amb casos d'intentsd'ocupació i també robatoris a la zona.
 

Imatge de la plantació interior localitzada al xalet. Foto: Mossos