Robatoris i intents d'ocupació: preocupació en una urbanització de Reus

Els veïns de la zona del Mas del Marquès demanen més presència policial davant els fets transcorreguts i altres moviments estranys

Els veïns del camí del Mas del Marquès, pròxim a la urbanització Blancafort de Reus, estan preocupats per la manca de vigilància
Els veïns del camí del Mas del Marquès, pròxim a la urbanització Blancafort de Reus, estan preocupats per la manca de vigilància | GoogleMaps
07 de desembre del 2023
Actualitzat el 12 d'abril del 2024 a les 11:57h

Després de l'ensurt que els veïns de la urbanització Blancafort de Reus van patir el passat 28 de novembre per un intent d'ocupació, els fets delictius van continuar el següent cap de setmana, del 2 i 3 de desembre.

Aquesta vegada, es van produir robatoris en una de les naus de la zona del camí del Mas del Marquès. Els residents més pròxims van alertar, també, d'un nou intent la matinada del dilluns 4 de desembre i, davant altres moviments de gent desconeguda, demanen més presència policial.

Segons va poder saber TarragonaDigital, les primeres alarmes es van despertar després que dues persones entressin en un dels xalets del carrer d'Itàlia. Amb tot, però, la comunitat va avisar els Mossos d'Esquadra i van aconseguir identificar les dues dones i evitar que ocupessin l'habitatge, actualment propietat d'un banc.

Inseguretat a la zona

En una zona pròxima a aquesta primera localització, en una de les cruïlles del camí del Mas del Marquès, es va produir un robatori tres dies després de la temptativa d'ocupació. Segons publicava el Diari de Tarragona, diversos veïns -hi ha una vintena d'habitatges al voltant- es van adonar posteriorment d'aquest delicte.

Així i tot, van assegurar al mitjà que "fa temps que detecten moviments estranys, cotxes desconeguts i persones amb actituds irregulars durant la nit", fet que els té a tots preocupats. Per aquest motiu, i especialment arran dels darrers successos, reclamen que s'incrementi la seguretat i vigilància a la zona de masies.

De fet, els veïns i veïnes dels voltants de la urbanització Blancafort es comuniquen constantment per mantenir-se informats davant qualsevol esdeveniment. Un intent de robatori el passat 4 de desembre els va posar, de nou, en alerta.

Mesures privades de prevenció

Els residents del camí del Mas del Marquès temen nous intents de robatoris o ocupació i, per això, alguns han optat per reforçar les mesures de prevenció als seus domicilis, apunten al Diari de Tarragona

Es tracta d'un lloc de pas, per on persones alienes a la zona residencial passen per anar a conreus privats i on els camins es bifurquen en d'altres. Una realitat que complicaria el control de possibles delinqüents.

Segons informen des de Mossos d'Esquadra, arran dels fets s'ha incrementat la vigilància al voltant de les masies.

Arxivat a