Una mare de Reus amenaça de mort un nen de 7 anys per assetjar el seu fill

També hauria amenaçat amb calar foc al centre escolar

El cas ha arribat als Mossos d'Esquadra.
El cas ha arribat als Mossos d'Esquadra. | TarragonaDigital
28 de febrer del 2023
Actualitzat a les 11:36h
L'assetjament escolar està al centre de l'actualitat informativa després de la tragèdia amb les bessones de Sallent i també el recentment conegut cas d'un menor de la Ràpita que va intentar suïcidar-se després de patir 'bullying'.

Un nou incident, presumptament relacionat amb l'assetjament, hauria tingut lloc a la ciutat de Reus. Segons ha explicat Informativos Telecinco, una mare de Reus hauria amenaçat de mort un nen de 7 anys que, presumptament, estaria assetjant el seu fill.

Els fets van passar a la sortida del centre escolar de Reus. Una dona hauria empès i amenaçat de mort el menor perquè, segons explica Informativos Telecinco, aquesta considera que el nen de 7 anys està fent 'bullying' al seu fill.

La Guàrdia Urbana va al centre escolar 

La Guàrdia Urbana de Reus va haver d'anar fins al lloc dels fets, perquè la dona també va assegurar que calaria foc al centre escolar. El motiu és, segons explica el mitjà, que la dona ja ha demanat el canvi d'aula del seu fill perquè pateix aquest assetjament i el centre escolar hauria ignorat la petició.

La família del nen de 7 anys agredit per aquesta dona hauria presentat una denúncia als Mossos d'Esquadra per les amenaces que va rebre el seu fill i també perquè, segons explica Telecinco, l'assetjament s'estaria produint a l'inrevés, és a dir, el fill de la dona que va amenaçar el menor seria qui fa 'bullying' a l'altre nen.

El centre escolar, segons apunta el mitjà, hauria assegurat que les acusacions de les dues famílies són totalment infundades.