Andreu Martín es perfila com a nou subdelegat del Govern, a proposta del PSC del Camp de Tarragona

El nomenament de Santiago Castellà com a president de l'Autoritat Portuària de Tarragona hauria posicionat al reusenc com a ferm candidat

Imatge d'arxiu de Martín quan era cap de llista pel PSC a Reus
Imatge d'arxiu de Martín quan era cap de llista pel PSC a Reus | Laia Solanellas
03 de setembre de 2024, 10:25
Actualitzat: 11:26h

El primer secretari de l'agrupació local del PSC Reus i actual diputat per Tarragona al Congrés, Andreu Martín, podria convertir-se en el nou subdelegat del Govern a la província. Després del nomenament de Santiago Castellà com a president de l'Autoritat Portuària, el reusenc podria ocupar el càrrec que aquest deixa vacant i prendria el relleu de les seves responsabilitats.

Martín, qui encapçalava les llistes municipals i finalment va decidir no presentar-se a l'alcaldia en les últimes eleccions per motius personals, ha continuat molt vinculat al partit socialista i desenvolupant diversos càrrecs. De fet, tot apuntaria a ell com a ferm candidat -a proposta del PSC del Camp de Tarragona- per substituir a Castellà, ja que només poden ocupar la Subdelegació del Govern persones amb el nivell més alt de funcionariat (A1).

Segons ha apuntat el diputat al Diari Més, però, tot i complir els requisits i la il·lusió per assumir la nova posició, necessitaria un motiu de pes per abandonar el Congrés i encara no hi hauria confirmació oficial. Un altre nom que s'hauria posat sobre la taula era el d'Alfons Garcia, exalcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, qui hauria estat descartat perquè ja no es troba en actiu. També podria optar al nomenament la diputada per Tarragona Valle Mellado.