Berni Álvarez s'acomiada de l'Ajuntament de Tarragona en un ple extraordinari

El nou conseller d'Esports de la Generalitat ha estat regidor de l'Ajuntament de Tarragona durant cinc anys, el darrer d'ells al govern municipal

Berni Álvarez s'ha acomiadat aquest dijous 22 d'agost de l'Ajuntament de Tarragona.
Berni Álvarez s'ha acomiadat aquest dijous 22 d'agost de l'Ajuntament de Tarragona. | Ajuntament de Tarragona
22 d'agost de 2024, 10:41
Actualitzat: 11:45h

Berni Álvarez s'ha acomiadat aquest dijous 22 d'agost del consell plenari de l'Ajuntament de Tarragona, després que fa deu dies fos nomenat conseller d'Esports de la Generalitat de Catalunya. Després de cinc anys com a regidor al Palau Municipal de la plaça de la Font —quatre a l'oposició i un al govern municipal—, l'exjugador i entrenador de bàsquet ha dit adeu en el marc d'un ple extraordinari que s'ha celebrat amb l'absència de diversos consellers i amb la presència de l'exalcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, qui va incorporar Álvarez a les llistes del PSC l'any 2019.

Durant la sessió, s'ha pres coneixement de la renúncia de Berni Álvarez, de la renúncia de Valle Mellado, número 10 del PSC, a recollir l'acta de regidora i la sol·licitud a la Junta Electoral Central que atribueixi l'escó vacant, que serà per a Mario Soler, número 11 de la llista socialista en les eleccions del 28 de maig de 2023.

"Aquesta confiança del Govern de Catalunya ve d'una feina que hem fet aquí, a Tarragona"

El nou conseller d'Esports de la Generalitat, que durant el darrer any ha gestionat les àrees de d'Esports, Educació, Turisme Esportiu, Salut i Europe Direct, ha assenyalat que "la nova Conselleria d'Esports és molt necessària", alhora que ha afirmat que "tinc clar que aquesta confiança del Govern de Catalunya ve d'una feina que hem pogut fer aquí, a Tarragona".

Sobre la trucada de Salvador Illa per formar part del Govern, Álvarez ha manifestat que li va fer "molta il·lusió" i ho ha comparat amb el moment quan el Pamesa València el va fitxar ara fa uns quants anys. En aquest sentit, ha assegurat que "estic aquí per ajudar el país i la ciutat. Tinc clars els objectius i espero comptar amb el territori" i ha finalitzat la seva intervenció dient que "el que puc garantir és feina, dedicació i entusiasme".

L'alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, ha destacat que "Berni Álvarez és talent tarragoní en estat pur, humà i professional". En aquest sentit, el batlle ha afegit que "el seu nomenament ens ha permès tenir orgull de ciutat i posar Tarragona al lloc que mereix".

Arxivat a