Denuncien desperfectes i manca de mateniment al pavelló municipal del Vendrell

Fem Vendrell demana «mesures urgents» a la regidoria d'Esports per resoldre la situació

Cadires trencades al pavelló municipal del Vendrell.
Cadires trencades al pavelló municipal del Vendrell. | TGNDigital
29 d'agost del 2023
Actualitzat a les 12:22h
La portaveu del grup municipal de Fem Vendrell, Mar Vázquez, ha denunciat als mitjans de comunicació que el pavelló municipal de l'avinguda del Camp d'Esports presenta diversos desperfectes i una clara "manca de manteniment". Vázquez afirma que diverses entitats esportives que fan servir aquestes instal·lacions els han traslladat les queixes.

Els desperfectes denunciats estan majoritàriament a la zona de la graderia, on hi ha nombroses cadires trencades "des de fa més d'un any". També han mostrat que la tanca que separa la graderia de la pista està malmesa en molts punts, el que pot suposar un perill "pels infants, ja que podrien caure a la pista des d'una altura important".

Aquests desperfectes se sumen a les goteres que hi ha en un costat de la pista i al fet que algunes de les làmines que han d'impedir que el sol molesti els esportistes estan trencades. Vázquez ha demanat "mesures urgents a la regidoria d'Esports" per resoldre les deficiències. "En lloc de fer despeses absurdes en publicitat i fotos del govern, s'ha d'invertir en el manteniment d'aquestes instal·lacions", ha conclòs la regidora.
 
Ferros trencats a la tanca del pavelló.

Ferros trencats a la tanca del pavelló. Foto: TGNDigital