Dolors Farré i Teresa Rull rubriquen «el pacte de la confiança»

L'acord de govern de 2023-2027 no preveu grans canvis pel que fa al mandat anterior

Imatge del nou cartipàs municipal a Valls
Imatge del nou cartipàs municipal a Valls | Albert Oliva
16 de juny del 2023
Valls ja té el cartipàs municipal definit per al nou mandat que tot just demà comença. Dolors Farré i Teresa Rull, de ⁦Junts per Valls i Esquerra Republicana, respectivament, avui divendres dia 16 de juny han rubricat l’acord de govern de 2023-2027. 

El pacte té com a objectiu principal «aconseguir un govern fort i estable que culmini els grans projectes de ciutat que ja hi ha en marxa», ha assegurat Ferré. En aquest sentit, la candidata de Junts repetirà com a alcaldessa i Teresa Rull serà la primera tinent alcalde, mentre que Sònia Roca (JxV), Joan Paris (ERC) i Andreu Gassó (JxV), seran la segona, el tercer i el quart tinent d’alcaldia respectivament.

Pel que fa a les regidories, hi haurà 6 grans àrees: Agenda 2030, Urbanisme i Habitatge; Serveis de Ciutat; Promoció Econòmica, Comerç i Turisme; Cultura, Educació i Esports; Atenció a les persones i Bon Govern, Participació i Transparència.

Concretament, Sònia Roca serà regidora d'Urbanisme, Activitats, Patrimoni i Centre Històric. Andreu Gassó, de Sostenibilitat, Medi Ambient i Medi Natural. Martí Barberà, de Salut, Hisenda i d'Actuacions Públiques i Serveis, i Joan París serà el regidor d'Habitatge.

Dolors Farré estarà al capdavant de Via Pública, Pau Tondo serà regidor de Mobilitat, Enric Garcia de Seguretat, Esports i Equipaments Municipals. Rosa Rovira serà regidora d'Empresa i Ocupació, Rocío Martínez de Comerç i Joan Ibarra de Turisme i Governació. Laia Castells serà regidora de Cultura, Teresa Rull d'Educació i Polítiques Lingüístiques i Participació Ciutadana.

Dèbora Fernàndez, per la seva banda, serà regidora d'Acció Social i Igualtat. Natàlia Moncunill d'Acció Cívica i Transparència.