El PSC confirma Montse Adan com a número 2 de Rubén Viñuales

L'actual directora de Port-Ciutat del Port de Tarragona ha explicat que també va rebre una proposta de Junts

13 de febrer del 2023
Actualitzat el 23 de febrer a les 11:50h

Rubén Viñuales ha anunciat que Montse Adan serà la número 2 de la llista del PSC de Tarragona de cara a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Era un secret a veus a la ciutat que s'ha confirmat aquest dilluns al matí, amb una compareixença al Balcó del Mediterrani de la capital tarragonina. Així, Adan, directora de Port-Ciutat del Port de Tarragona, ha refusat l'oferta que va rebre de Jordi Sendra i Junts per anar en les seves llistes.

 

Membre d'una família amb arrels convergents, Adan ha explicat que ha estat una decisió molt meditada i que en aquest pas endavant per treballar per la ciutat compta amb el suport de la seva família. Periodista de formació, Montse Adan va arribar al Port de Tarragona fa més d'una dècada, ocupant diversos càrrecs, sent el darrer el de directora de Port-Ciutat, des de setembre del 2019.

 

Montse Adan, que s'incorpora com a independent, ha afirmat que «el millor projecte per fer possible el canvi que Tarragona necessita és el del PSC, amb Rubén Viñuales al capdavant». En aquest sentit, la número 2 dels socialistes tarragonins ha destacat la seva experiència al capdavant de Port-Ciutat durant els darrers tres anys.

 

La posada de llarg del segon gran fitxatge dels socialistes —Rubén Viñuales es va incoporar fa dos anys procedents de Ciutadans— ha comptat també amb la participació dels actuals consellers Berni Álvarez i Sandra Ramos, que ocuparan la tercera i quarta posició de la candidatura del PSC.

 

Jordi Collado serà el cap de llista d'En Comú Podem

D'altra banda, els Comuns, que es presenten a les eleccions municipals en coalició amb Podem, va triar Jordi Collado com a número 1 i cap de llista d'En Comú Podem de cara als comicis del pròxim mes de maig. En aquest sentit, Collado es va imposar per 39 a 32 vots a l'actual consellera de l'Ajuntament de Tarragona, Àngels Pérez.

 

Cal recordar que ja fa setmanes que Podem havia escollit Toni Carmona com a cap visible del seu projecte a Tarragona, esdevenint així número 2 de la llista d'En Comú Podem. En les eleccions de l'any 2019, el projecte va assolir dos consellers, Carla Aguilar i Hermán Pinedo, que van pactar amb ERC i van atorgar l'alcaldia a Pau Ricomà.