Forta xiulada a Illa en la seva visita a Cabacés: «No podem més»

El president de la Generalitat visita la localitat del Priorat amb el conseller Ordeig per abordar la crisi arran dels incendis recents i la situació d'extrema sequera

Salvador Illa ha visitat el municipi de Cabacés envoltat d'una forta xiulada.
Salvador Illa ha visitat el municipi de Cabacés envoltat d'una forta xiulada. | TarragonaDigital
20 de setembre de 2024, 20:10
Actualitzat: 21:50h

El president de la Generalitat, Salvador Illa, ha estat rebut a escridassades pels pagesos i pageses del Priorat a la seva arribada a la localitat de Cabacés aquest mateix divendres a la tarda. Unió de Pagesos i Revolta Pagesa havien convocat una concentració per demanar aigua per a la comarca, així com perquè es posi fi a "l'espoli" del Siurana.

"Avui tots a Cabassers", havien escrit en una publicació a X amb milers de visualitzacions. Sota el lema No podem més han donat la benvinguda tant al socialista com al conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Òscar Ordeig, que també s'ha desplaçat fins a la zona.

Finalment, la rebuda ha estat multitudinària, però, així i tot, el president de la Generalitat no s'ha aturat a parlar amb els i les manifestants i ha continuat com si res fins al lloc on s'ha celebrat una trobada per abordar la crisi arran dels incendis recents i la situació d'extrema sequera.