Encartellada de convençuts per donar el tret de sortida a la campanya pel 12-M a Tarragona

Arrenquen dues setmanes intenses per als polítics i també per a la ciutadania, que tindrà la difícil tasca de tornar a les urnes el pròxim 12 de maig

L'enganxada de cartells dona el tret de sortida a la campanya a Tarragona.
L'enganxada de cartells dona el tret de sortida a la campanya a Tarragona. | A.R.
26 d'abril del 2024

L'avançament de Pere Aragonès —per sorpresa— de les eleccions per al Parlament de Catalunya comença el tram més intens i decisiu de la cursa política. La mitjanit d'aquest dijous, 25 d'abril, els partits han donat el tret de sortida a la campanyaelectoral amb la tradicional i anacrònica enganxada de cartells. Malgrat que s'ha dut a terme en diversos municipis del territori, com per exemple a Reus i a Valls, les primeres espases de les llistes tarragonines s'han citat a la capital de la demarcació, Tarragona.

En aquestes eleccions per escollir els representants del pròxim Parlament, els ciutadans tindran més opcions que mai per escollir. A Tarragona seran 18 les llistes que concorreran als comicis de les 19 que s'havien presentat provisionalment. Aquestes són PSC, Comuns – Sumar, ERC, Frente Obrero, PP, Vox, Ciutadans, Per Un Món Més Just, CUP, Junts per Catalunya, Partit Comunista dels Treballadors de Catalunya, Aliança Catalana, Izquierda por España, Recortes Cero, Convergents, FNC, Alhora i PACMA.

La festa dels convençuts

L'ambient animat i festiu ha tornat a ser protagonista durant l'encartellada dels partits a Tarragona, això sí, com sempre rodejats dels convençuts. Serà a partir d'aquest divendres que començaran dues setmanes d'intensa agenda política, amb mítings, trobades i actes de tota mena arreu del territori per intentar esgarrapar uns vots que es preveu que aniran molt cars davant d'una ciutadania cada cop més esgotada.

Poques sorpreses durant l'enganxada de cartells amb els càntics tradicionals de "Catalunya socialista", "Tarragona republicana" i "Puigdemont president"- Hi ha hagut crits de "Illa mascarilla" i de "Puigdemont a prisión", als que cal sumar senyeres, estelades i banderes d'Espanya.

A dos quarts d'una estava tot el peix venut i als carrers de Tarragona diversos operaris penjaven les banderoles dels diferents partits que es veuran les pròximes dues setmanes de campanyaelectoral.

Arxivat a