La mà dreta de l'alcalde de Cambrils es passa a Junts i Klein li retira les competències

Enric Daza és apartat després d'anunciar que no es tornarà a presentar a les municipals amb el partit de Klein

Enric Daza ha estat apartat del govern de Cambrils.
Enric Daza ha estat apartat del govern de Cambrils. | TarragonaDigital
TarragonaDigital
21 de febrer del 2023
Actualitzat el 23 de febrer a les 11:49h
L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha fet efectiva la retirada de totes les competències de govern del regidor Enric Daza, després que aquest anunciés que no es presentaria a les pròximes eleccions municipals sota les sigles del partit Nou Moviment Ciutadà (NMC).


Aquest dilluns a la tarda, Klein ha assumit les competències d'Urbanisme, Activitats i Obra Pública que exercia el també regidor del barri de l'Eixample Platja, primer tinent d'alcalde i portaveu del grup municipal.

Daza passa a ser regidor no adscrit, però des del Nou Moviment Ciutadà demanen "que faci efectiva la renúncia a l'acta de regidor" que va obtenir com a membre de la llista del partit als comicis del 2019.

Amb un decret d'alcaldia, Klein dona continuïtat a la decisió que va prendre el grup municipal de NMC de designar la regidora Natàlia Pleguezuelos com a nova portaveu.
 

Daza encapçalarà la llista de Junts a Cambrils

El nou camí d'Enric Daza serà encapçalant la llista de Junts per Cambrils en les pròximes eleccions municipals.

El partit ho han fet públic després que l'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, hagi fet efectiva la retirada de totes les competències de govern al fins ara primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Activitats i Obra Pública.

Davant la petició que renunciï a l'acta de regidor que li ha fet el Nou Moviment Ciutadà (NMC), partit en el qual ha militat dotze anys, Daza ha manifestat que no ho farà i que la resposta és "la mateixa que va donar Oliver Klein quan estava al PSC" quan es va negar a tornar l'acta de regidor.

La cap local de Junts per Cambrils, Lluïsa Gené, en l'assemblea de partit del mes de gener es va proposar el nom d'Enric Daza, però ha matisat que abans d'anar-lo a veure i sondejar les possibilitats, va ser el mateix Daza qui va anunciar que plegava del seu partit, l'NMC.