Laura Vidal, membre del PSC Reus, ocuparà un càrrec al departament d'Educació de la Generalitat

La reusenca ha format part del gabinet de Salvador Illa els últims dos anys i havia encapçalat l'agrupació de la Joventut Socialista local

Vidal agafarà les regnes de l'Oficina de Protocol
Vidal agafarà les regnes de l'Oficina de Protocol | X / @pscreus
23 d'agost de 2024, 16:22
Actualitzat: 16:22h

El nou Govern de la Generalitat, encapçalat per Salvador Illa com a 133è President, comença a definir els càrrecs de confiança, el gabinet i altres càrrecs polítics que piloten les principals àrees de cada departament. Entre els nous nomenaments figura la reusenca Laura Vidal, qui serà la nova cap de l'Oficina de Relacions Externes i Protocol del Departament d'Educació.

Vidal, membre del PSC Reus, ha sigut membre del gabinet d'Illa en els últims dos anys a l'oposició i, anteriorment, havia estat tècnica del departament d'Actes Públics, encarregada de diferents campanyes electorals -municipals, autonòmiques i generals- del Partit Socialista entre el 2015 i el 2024.

La reusenca és llicenciada en Ciències Polítiques i Gestió de l'Administració Pública per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i té un Màster en Protocol, Relacions Internacionals i Esdeveniments de la Blanquerna. La seva vinculació al PSC ve de lluny, ja que, fa deu anys, el 2014, ja era escollida com a màxima representant de l'agrupació de la Joventut Socialista de Reus.

Des d'aquest mes d'agost, ocupa el càrrec en l'oficina depenent del Departament d'Educació i Formació Professional, liderat per la consellera Esther Niubó en el nou executiu. Les seves tasques comprenen les relacions externes del Departament amb altres institucions, entitats i empreses; vetllar per la correcta aplicació de la normativa; i coordinar els esdeveniments, actes i accions de representació i institucional, entre d'altres.

Arxivat a