Berni Álvarez posa DO Tarragona al seu equip de la Conselleria d'Esports

El nomenament dels càrrecs de confiança del conseller tarragoní s'han publicat aquest divendres 23 d'agost al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya

Berni Álvarez durant una reunió del Consell Executiu del Govern de la Generalitat.
Berni Álvarez durant una reunió del Consell Executiu del Govern de la Generalitat. | Nació
23 d'agost de 2024, 10:57
Actualitzat: 11:03h

El conseller d'Esports de la Generalitat, Berni Álvarez, ha fet els primers nomenaments del seu equip, dotant-lo de DO Tarragona. En aquest sentit, ha escollit Nicolás García, gerent del Consell Comarcal del Tarragonès des de l'any 2017, com a cap gabinet. Així mateix, Álvarez, que aquest dijous 22 d'agost es va acomiadar de l'Ajuntament de Tarragona, ha nomenat Bito Fuster com a assessora en matèria de l'esport i l'activitat física, adscrita a la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física, i a l'ebrenca Judith Masià com a directora de comunicació de la Conselleria d'Esports.

Finalment, Gemma Huerta serà la cap de Relacions Externes i Protocol de la Conselleria d'Esports de la Generalitat. Els nomenaments s'han publicat aquest divendres 23 d'agost al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Els perfils de l'equip de Berni Álvarez

Nicolás García, que ja és el nou cap de gabinet de la Conselleria d'Esports, ha exercit en els darrers set anys com a gerent del Consell Comarcal del Tarragonès. Anteriorment, havia estat regidor de l'Ajuntament de la Pobla de Mafumet. Llicenciat en Dret i màster i postgrau en Gerència Local, també va ser responsable de les àrees jurídiques de grups turístics i immobiliaris de les comarques tarragonines.

Pel que fa a la tarragonina Bito Fuster, va ser gimnasta, disciplina en què va proclamar-se campiona del món l'any 1991. També va ser jugadora de rugbi, arribant a disputar el mundial de 1988. Fuster, que serà assessora en matèria de l'esport i l'activitat física, va coincidir amb Berni Álvarez en l'organització dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, on va ser la responsable d'infraestructures i voluntariat, i actualment està vinculada al Nàstic de Tarragona.

L'ebrenca Judith Masià arriba a la direcció de comunicació de la Conselleria d'Esports des del Consejo Superior de Deportes (CSD), on era assessora. Finalment, Gemma Huerta, nova cap de relacions externes i protocol, ha estat treballant al FC Barcelona durant els darrers nou anys.