Pep Andreu visita Carles Puigdemont al Parlament Europeu a Brusel·les

Carles Puigdemont i Toni Comín donen suport a la candidatura Montblanc Progressa per a les eleccions municipals

Imatge de la trobada de Pep Andreu amb Puigdemont
Imatge de la trobada de Pep Andreu amb Puigdemont | Cedida
28 de març del 2023
Actualitzat a la 13:53h
Aquest passat cap de setmana, Josep Andreu, alcalde de Montblanc i candidat a l’alcaldia encapçalant la candidatura de Montblanc progressa, ha visitat el president Carles Puigdemont al Parlament Europeu a Brussel·les.

Durant la visita, Josep Andreu ha explicat al president exiliat la feina feta des de l’ajuntament a la vila de Montblanc. Concretament, l’arribada de Bon Preu Esclat al polígon de Montblanc, els projectes de rehabilitació a causa dels aiguats, les iniciatives en habitatge, la transformació de la Vall com a porta d’entrada al futur Parc Natural o les subvencions rebudes per restaurar la plaça de sant Francesc i als jutjats. A més, han posat en comú la nova candidatura que encapçala Josep Andreu, Montblanc Progressa.

En el mateix Parlament Europeu, l’alcalde de Montblanc també es va reunir amb Toni Comín que, com Puigdemont, viu exiliat a Bèlgica i és europarlamentari. Comín també va explicitar el seu suport a Josep Andreu, valorant la transformació que ha fet la vila de Montblanc durant l’alcaldia que ha presidit els darrers anys. Carles Puigdemont i Toni Comín van donar suport a la candidatura Montblanc progressa i van manifestar l’adhesió personal a Josep Andreu.