El PP vol que Tarragona tingui «un POUM ambiciós» i superi els 200.000 habitants

Els populars consideren que la ciutat ha de créixer cap a Llevant i que els barris de Ponent s'han de dignificar

El PP vol que Tarragona creixi i superi els 200.000 habitants.
El PP vol que Tarragona creixi i superi els 200.000 habitants. | TarragonaDigital
03 d'abril del 2024
Actualitzat el 04 d'abril a les 9:01h

El Grup Municipal del PP a l'Ajuntament de Tarragona ha demanat "un POUM ambiciós" per assegurar el futur creixement de la ciutat. Els populars consideren que s'ha de preveure el màxim sòl urbanitzable dins dels límits legals, i que serà la demanda qui acabi de decidir cap a on s'haurà de créixer. "Una línia estratègica del grup que coincideix amb la majoria dels principals agents econòmics i socials de la ciutat", segons el PP.

La portaveu del Partit Popular, Maria Mercè Martorell, ha reiterat que Tarragona necessita desenvolupar-se i que el lloc natural per fer-ho és cap a Llevant, de cara al mar. "S'ha de preveure el màxim sòl possible, perquè després la demanda serà la qui acabi de decidir quin és el lloc on construir", ha manifestat.

En aquest sentit, ha afegit que "està clar que tota la zona de Ponent s'ha de dignificar, rehabilitar i apostar pels serveis i les zones verdes, mentre que Llevant ha de créixer de manera controlada", ha expressat Martorell.

Tarragona ha de superar els 200.000 habitants

L'opció que planteja el PP és que la ciutat creixi per crear oportunitats i perquè la població es vulgui quedar a Tarragona. "La gent està marxant a llocs on hi ha habitatge disponible, en millors condicions i amb millors preus", ha manifestat Martorell. Segons la portaveu, els serveis de la ciutat no poden millorar amb la població actual i, és per aquest motiu, que s'ha d'aspirar a créixer i superar els 200.000 habitants.

"Quanta més gent siguem, més pagarem impostos i no caldrà que siguin tan alts com els que es paguen ara", ha explicat la portaveu popular. Així consideri que cal que el POUM sigui ambiciós i que afronti els reptes de futur. "Aquesta decisió política marcarà si Tarragona esdevindrà una capital referent o que sigui una petita ciutat més de l'Àrea Metropolitana de Barcelona", ha assenyalat.

Arxivat a