Primer el Vendrell porta la situació econòmica de l'empresa d'aigües al ple

Lluís Navarrete lamenta que no s'estiguin prenent mesures per revertir les pèrdues acumulades

Les oficines d'Aigües del Vendrell.
Les oficines d'Aigües del Vendrell. | TGNDigital
16 d'agost del 2023
Actualitzat a les 11:20h
El grup municipal de Primer el Vendrell presentarà una moció al ple d'aquest mes d'agost per demanar que s'activin "mecanismes" per resoldre la situació econòmica de l'empresa mixta Aigües del Vendrell. El passat abril, la formació ja va denunciar que aquesta societat que gestiona l'aigua al municipi havia tingut "pèrdues acumulades de 685.000 euros els darrers dos anys".

"L'interventor va fer un seguit de recomanacions per revertir aquesta situació, però no s'ha fet res", afirma el portaveu del grup, Lluís Navarrete. Per aquest motiu, el partit tem que això acabi generant "una forta pujada del rebut de l'aigua el pròxim any 2024".

Paral·lelament, Primer el Vendrell reiterarà que es prenguin mesures per evitar les pèrdues a la xarxa d'aigües municipal i també demanarà informació sobre el pla d'estalvi per la sequera presentat a l'ACA.

El grup presentarà dues mocions més al ple del mes d'agost. Una fa referència a l'incivisme, demanant que es convoqui la comissió de convivència i civisme i que s'impulsi un cos d'agents cívics. L'altre serà per preguntar per les al·legacions que el partit va presentar al pla de naturalització de les platges, en el qual es preveu que es talin diverses palmeres.