El PSC del Camp de Tarragona critica els actes institucionals convocats en campanya

Els socialistes demanen «joc net» durant la campanya pel 12-M i que no «s'utilitzin» les institucions en el període electoral

Els socialistes han criticat els actes institucionals convocats a Tarragona en campanya.
Els socialistes han criticat els actes institucionals convocats a Tarragona en campanya. | TarragonaDigital
06 de maig del 2024

El PSC al Camp de Tarragona ha denunciat aquest dilluns "l'ús partidista" que considera que ERC està fent dels actes institucionals de la Generalitat en plena campanya electoral. Segons els socialistes, això suposa una "clara infracció de la llei orgànica" que regula el règim electoral general.

Segons ha informat el cap de campanya del PSC a les comarques tarragonines, David González, "ens estem trobant amb un degoteig constant d'actes institucionals convocats com a tals en plena campanya electoral".

A més, ha recordat que la JuntaElectoral Central ja ha reconegut que les visites del conseller de Salut a diversos centres sanitaris durant la campanya electoral també representen, presumptament, un ús partidista de les institucions en aquest procés electoral.

En aquest sentit, el PSC demana "jugar net, respectant les regles del debatdemocràtic i sense utilitzar les institucions que són de tots". Així mateix, ha remarcat la manca de coherència d'ERC, ja que van criticar el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, per fer "partidisme" durant una entrevista televisiva durant la campanya electoral.

Finalment, el cap de campanya del PSC a les comarques tarragonines ha reiterat "el compromís dels socialistes a dur a terme una campanya "neta, en positiu i en base a projectes concrets per al territori i als seus ciutadans".