Imatge d'arxiu de la residència Les Vinyes de Falset

Augmenten a 68 els positius en coronavirus del brot de la residència Les Vinyes de Falset

Hi ha 56 residents i 12 treballadors que han donat positiu

Augmenten els casos del brot de coronavirus de la residència Les Vinyes de Falset, amb un total de 68 persones que han donat positiu, dels quals 56 són residents i 12 treballadors. Així ho ha comunicat l'Ajuntament de Falset a través d'un comunicat, després que ho confirmés el Departament de Salut.

El brot es va declarar a mitjans de setembre, quan es van detectar set casos de coronavirus, la majoria dels quals en treballadors. Després de fer les proves PCR, els casos van augmentar fins a 17. Aquest dilluns, al cap de dues setmanes i mitja, els casos s'han multiplicat i ja arriben a 68. 

L'Ajuntament ha assegurat que el brot està sota control i que el Departament de Salut, l'Agència de Salut Pública i el centre han pres les mesures corresponents. La majoria de persones positives estan confinades a la mateixa residència.

D'altra banda, el consistori ha aprofitat per fer, de nou, una crida a la responsabilitat de la ciutadania i demanar que segueixin les mesures de prevenció i seguretat per fer front a la propagació del virus al municipi. A més, ha recordat que aquelles persones que no compleixin amb les mesures podran ser sancionades.