L'Ajuntament de Falset aprova el nou cartipàs municipal

L'equip de govern està format per vuit regidors d'Independents per Falset i un regidors de Junts per Falset
L'Ajuntament de Falset aprova el nou cartipàs municipal | Carles X. Cabós

 

L’Ajuntament de Falset ha aprovat el nou cartipàs municipal en el ple celebrat aquest dimarts, 9 de juliol. L’alcalde Carlos Brull ha informat dels nomenaments per a les diferents regidories de cara a la nova legislatura, formada per un equip de govern que integraran els vuit regidors d’Independents per Falset i el regidor de Junts per Falset. Brull ha declarat que «l’oferiment d’entrar a govern s’ha fet a tots els grups i, en el cas dels dos regidors de Falset Pot Més, aquesta han optat per quedar-se a l’oposició, una decisió que mereix tot el nostre respecte».

 

Amb l’aprovació del nou cartipàs, Carlos Brull es queda les regidories d’Alcaldia, Turisme i Comunicació. Àngels Rocamora estarà al capdavant d’Hisenda i Esports, mentre que Antoni Muntané s’encarregarà de les regidories de Promoció, Comerç i Governació.

 

Pel que fa a les regidories de Cultura, Patrimoni i Educació, les assumeix Rosa Poy; i les de Festes, Gires i Joventut, Joan Coll. Alec Sotthewes s’encarregarà de les àrees d’Equipaments, Serveis i Brigada; i Núria Borràs, de les de Ciutadania, Participació i Benestar Social. Finalment, Josep Rull assumeix Urbanisme, Obres i Habitatge, i César López la de Medi Ambient.

 

Nova regidoria de Ciutadania i Participació

Segons l’alcalde de Falset, «aquest cartipàs presenta algunes novetats respecte a l’anterior legislatura, com és, per exemple, la regidoria de Ciutadania i Participació, amb la qual volem estar més a prop dels veïns i veïnes de Falset i de les diferents sensibilitats del nostre poble».

 

«D’altra banda, i amb el propòsit de connectar de manera més directa i lògica l’Ajuntament amb el teixit associatiu, la vinculació de les entitats ja no serà amb una única regidoria com havia estat fins ara», apunta Brull. «Creiem que té més sentit i serà de més utilitat per a tots que les entitats esportives dialoguin amb la regidoria d’Esports, les socials amb la de Benestar Social, les culturals amb la de Cultura», ha afegit l’alcalde.

 

D’altra banda, l’alcalde també ha afirmat que la delegació en les diferents regidories serà major que en altres legislatures «en aquells casos en què sigui possible i amb l’objectiu de ser més àgils en la resolució de les demandes de la ciutadania».

 

Per últim, Carlos Brull ha volgut destacar un cop més que «la voluntat de l’equip de govern seguirà sent la de treballar infatigablement per Falset i donar de continuïtat al projecte col·lectiu ja en marxa arran del govern municipal dels darrers quatre anys».