EN DIRECTE

Tota la informació del coronavirus a la demarcació de Tarragona

L'Ajuntament d'Ulldemolins suspèn els actes institucionals de la Diada de Sant Galderic

Aquesta decisió afecta els actes de dissabte i el concert de diumenge, de moment, la resta es manté igual
Imatge d'arxiu de l'Ajuntament d'Ulldemolins | Laia Solanellas
 

Aquest dijous, 17 d'octubre, l'Ajuntament d'Ulldemolins va aprovar per unanimitat la moció de l'AMI i l'ACM com a resposta de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem i per demanar l'amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret a l'autodeterminació. «Vivim amb tristor i profunda indignació la sentència» lamenten des del consistori, i afegeixen que «suposa una vulneració dels drets polítics individuals de les persones condemnades i de les exiliades i una retallada dels drets i llibertats col·lectives». 

 

D'altra banda, també remarquen que creuen que, actualment, s'està vivint una situació de repressió política i de vulneració de drets fonamentals i apel·len a tota la ciutadania i a tot el país perquè «aquesta situació d'excepcionalitat afecta a tothom». Així doncs, des de l'Ajuntament d'Ulldemolins se sumen al rebuig davant d'aquesta situació i dóna el seu suport a totes les persones afectades. 

 

L'Ajuntament suspèn els actes institucionals del cap de setmana

Paral·lelament, el consistori ha decidit ajornar tota l'activitat institucional que estava prevista per aquest cap de setmana com a senyal de protesta i desacord amb la sentència i com a mostra de solidaritat amb les mobilitzacions ciutadanes que s'estan duent a terme arreu del país. Per tant, aquesta suspensió afecta els actes de la Diada de Sant Galderic organitzats per l'Ajuntament, concretament, afectarà els actes de dissabte i el concert de diumenge.

 

Pel que fa a la resta d'actes organitzats per altres entitats i associacions, en principi, es mantenen si els organitzadors ho consideren oportú. Per consultar el programa d'actes modificat i previst per aquest diumenge, podeu entrar en aquest enllaç, tot i això, no podem garantir que els organitzadors seguiran mantenint tots els actes. Des de l'Ajuntament ja estan treballant per trobar noves dates per organitzar els actes suspesos i demanen disculpes per les molèsties que això pot ocasionar. 

 

 

 

 

 

Més notícies de la categoria Priorat