Els Bombers rescaten una dona al pantà de Margalef

Els fets van succeir el vespre d'aquest Divendres Sant
Un tot terreny dels Bombers de la Generalitat va anar fins al lloc on es trobava la dona ferida | @bombersalcover

 

Els Bombers de la Generalitat van haver d'actuar durant el vespre d'aquest Divendres Sant quan va arribar l'alerta d'una dona ferida a la zona de bosc als voltants del pantà de Margalef, a la comarca del Priorat. La dona, davant de l'impossibilitat de seguir caminant, va alertar als serveis d'emergències i, en ser rescatada pels bombers, finalment, no va ser necessària l'evacuació a un centre mèdic per parts dels agents.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

No podia continuar caminant per la muntanya

El servei d'emergències va ser alertat aquest passat divendres, 19 d'abril, quan faltaven deu minuts per a les nou del vespre. Un home havia trucat al 112 per avisar que una dona, concretament, la seva esposa, havia caigut i s'havia fet mal a la cama i no podia continuar caminant en una zona boscosa del Priorat.

 

Els fets van succeir en una zona pròxima al pantà de Margalef i, segons han explicat els Bombers de la Generalitat a aquest mitjà, per l'hora que era, no es podia activar l'helicòpter. En aquest sentit, un tot terreny dels Bombers va començar la recerca de la parella que estava enmig del bosc i no podia continuar el camí fins on tenien el seu vehicle. 

 

Un cop van ser trobats pels bombers, aquests van declinar assistència mèdica per a la dona, d'uns 60 anys, i van ser portats pels agents fins al lloc on tenien aparcat el seu cotxe. 

 

També et pot interessar:

Més notícies de la categoria Priorat