Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Troben els quatre excursionistes perduts a la Morera de Montsant

Els Bombers treballen amb una dotació i estan realitzant la suposada ruta que han fet els excursionistes
Els excursionistes s'han perdut realitzant la ruta de la Roca Corbatera a les muntanyes del Montsant | TarragonaDigital.com

 

El dispositiu per trobar a quatre excursionistes perduts per les muntanyes del Montsant, concretament, al municipi de la Morera, a la comarca del Priorat, ja s'ha desactivat. Els Bombers de la Generalitat han començat la recerca del grup que s'ha perdut realitzant la ruta de la Roca Corbatera i, quan passaven minuts d'un quart de vuit de la tarda, han trobat els excursionistes perduts.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Troben els excursionistes perduts al Montsant

Els quatre excursionistes, d'entre 50 i 60 anys, s'han posat en contacte amb el servei d'emergències als voltants d'un quart de sis de la tarda. Segons han informat els Bombers a TarragonaDigital, han explicat moltes referències del lloc on es trobaven i el punt on s'han desorientat.

 

Aquest fet ha servit molt als cossos de seguretat perquè ajudarà a localitzar més ràpidament als excursionistes. Així doncs, els agents estan realitzant la suposada ruta que han fet tots ells per poder-los trobar. A més, estan en contacte via mòbil.

 

Els Bombers que han acudit fins a la zona i han començat a fer la ruta, han activat les sirenes i, així, servien de referència als excursionistes que s'havien perdut. Aquest grup, després d'una estona que han estat desorientats per les muntanyes del Montsant, s'han trobat amb dos escaladors que estaven per la zona del Priorat. Aquests, han ajudat als excursionistes a indicar-los-hi el camí per poder tornar fins a la zona on tenien els cotxes. Tanmateix, mentre estaven realitzant la ruta de retorn cap a l'inici del camí que havien agafat, han coincidit amb els cossos de seguretat que els estaven buscant.

 

Afortunadament, després de totes aquestes hores que han estat perduts per les muntanyes del Montsant, els excursionistes han estat trobats en perfectes condicions. 

 

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris