La carretera C-242 a Cornudella tornarà a estar oberta després de tres mesos

La via s'obrirà des de les vuit del matí fins a les cinc de la tarda en dies laborables amb un carril senyalitzat
Imatge de les roques al mig de la carretera després de l'esllavissada a la carretera C-242 | Edu Reus

 

Després de tres mesos la carretera C-242 que dóna accés a Cornudella, a la comarca del Priorat, tornarà a estar oberta a la circulació de vehicles. L'Ajuntament de Cornudella ha comunicat que després de les darreres voladures de les roques que van caure en aquesta via arran d'una esllavissada, a partir d'avui divendres 9 d'agost a les 18.00 hores tornarà a estar oberta.

 

Tres mesos després, s'obre la C-242 a Cornudella

Fa tres mesos que a causa d'unes fortes tempestes van caure unes roques de grans dimensions a la carretera C-242 , fet que impedia el pas de vehicles per aquest punt. Donades les grans dimensions d'aquestes roques es va procedir a fer voladures controlades per retirar les restes de l'esllavissada. Avui, a tres mesos dels fets, per aquesta via es podrà tornar a circular en direcció a Cornduella. 

 

Operaris intentan retirar les pedres de grans dimensions de la via C-242 després de l'esllavissada   | TarragonaDigital

 

Tasques de bulonatge durant la jornada

No obstant això, aquesta via durant dues setmanes estarà oberta al trànsit de manera temporal, és a dir des de les vuit del matí fins a les cinc de la tarda. Durant els pròxims nou dies laborables, es donarà pas alternatiu del carril mitjançant un senyalitzant mentre estiguin portant a cap els darrers treballs de bulonatge.

 

 

Imatge de la zona després de la detonació a la carretera C-242 | Jordi Olària

 

 

Aquesta mesura només afectarà els dies laborables, i no als dies festius, caps de setmana o laborables a partir de les 17.00 hores. Per arribar al poble s'havia habilitat un pas alternatiu que durant el moment de les voladures va estar tallat al trànsit. El passat mes de juliol es van portar a cap les dues voladures corresponents per retirar les roques de l'esllavissada

 

 

També et pot interessar: