L'Ebre i el Priorat, de postal: la nevada deixa imatges precioses

Tres centres educatius del Priorat continuen tancats pel temporal Filomena

Es mantenen afectacions parcials al transport escolar de 8 comarques

Un total de cinc centres educatius catalans no han pogut reobrir les portes encara aquest dimecres a causa dels efectes del temporal Filomena. D'aquests, tres es troben a la comarca del Priorat, un a l'Alt Empordà i un al Pallars Jussà. La resta de centres que aquest dimarts estaven tancats, fins a 18, han obert. Al Priorat continuen tancades l'Escola Llicorella – ZER L'Aglà de Gratallops, l'Escola Pius XII – ZER L'Aglà del Molar i l'Escola Rossend Giol – ZER Baix Priorat de Porrera. Hi ha 51 alumnes afectats. Tampoc han pogut reobrir l'Escola Lliurona d'Albanyà (Alt Empordà), amb 11 alumnes, ni l'Escola d'Espluga de Serra – ZER Alta Ribagorça d'Espluga de Serra (Pallars Jussà), amb 16 alumnes. A més, hi ha vuit comarques amb afectacions al transport.    

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

En concret, les afectacions al transport escolar es donen a Conca de Barberà, Baix Camp, Priorat, Terra Alta (ruta suspesa), Ribera d'Ebre (ruta suspesa), Pallars Jussà, Alt Urgell i les Garrigues. Pel que fa al centre de l'Alt Empordà i el del Pallars Jussà, en un primer moment el Departament d'Educació havia informat que havien reobert però finalment no ho ha pogut fer per problemes d'accés.