Els Agents Rurals denuncien quatre persones al Priorat per circular per senders prohibits

Els fets van passar durant el cap de setmana en el marc d'una sèrie de controls de circulació motoritzada al medi natural
Imatge del control dels Agents Rurals als camins del Priorat | Twitter / @agentsruralscat

 

Els Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya van denunciar, durant el cap de setmana, un total de quatre persones que circulaven amb vehicles motoritzats per diversos vials prohibits. Els fets, en el marc d’una sèrie de controls per evitar aquestes pràctiques al medi natural, van passar a la comarca del Priorat.

 

 

Inspeccions de caça a l'Alt Camp i al Tarragonès

Els agents, a més, també van dur a terme diverses inspeccions en àrees privades de caça a les comarques de l'Alt Camp i el Tarragonès i, a la Terra Alta, van corroborar i verificar la correcta senyalització de les diverses batudes de senglar. En total, durant el cap de setmana, els Agents Rurals van fer 400 inspeccions 9 denúncies de caça a tot Catalunya.

 

 

Imatge de l'abocament il·legal de pneumàtics, a Camarles | Agents Rurals

 

Els Agents Rurals investiguen un abocament de pneumàtics a les Terres de l'Ebre

Durant l'última setmana de novembre, els Agents Rurals van detectar un abocament il·legal de pneumàtics i residus de jardineria al terme municipal de Camarles, a la comarca del Baix Ebre. El cos, que vetlla per la conservació de la natura i la protecció del medi ambient, va trobar-hi quatre rodes d'excavadora i una vintena de rodes de turisme, algunes semienterrades. Ara, n'investiguen els autors.