Falset comença els treballs per suprimir aparcaments perquè bars i restaurants ampliïn les terrasses

La mesura, que és provisional, afecta el carrer Miquel Barceló
La mesura, que és provisional, afecta el carrer Miquel Barceló | ACN

L'Ajuntament de Falset ha començat els treballs per suprimir les places d'aparcament del carrer Miquel Barceló per tal ampliar la zona de les terrasses de la desena de bars i restaurants d'aquest cèntric eix del municipi. Concretament, el projecte contempla eliminar 36 places i instal·lar tanques i vegetació decorativa per delimitar l'espai. Dijous, en un ple telemàtic, el consistori va aprovar una modificació de crèdit que hi permet destinar 14.077 euros. La mesura és provisional i s'ha encarregat el projecte definitiu als serveis urbanístics municipals.

D'aquesta manera, el govern local vol donar resposta a les mesures de seguretat que caldrà complir a partir d'aquest dilluns amb l'entrada a la fase 1 del pla de relaxament del confinament. Les persones que vulguin aparcar en aquesta zona podran fer-ho en un pàrquing dissuasiu proper. El consistori ha informat que sí que es mantindran les zones de càrrega i descàrrega que permetran abastir els nombrosos locals d'aquest eix.

"Les visites al Parc Natural del Montsant generen un impacte de 4 MEUR" "Les mesures de Falset per afavorir els bars i restaurants quan acabi el confinament"