Cornudella de Montsant obre la Festa Major amb el preg贸 de Fito Luri

El m煤sic reusenc el va pronunciar aquest divendres a la nit
El cantant reusenc Fito Luri va pronunciar el preg贸 de la Festa Major de Cornudella de Montsant. | TarragonaDigital.com

 

El cantant reusenc Fito Luri va ser l'encarregat, aquest divendres dia 16 d'agost a la nit, d'obrir oficialment la Festa Major de Cornudella de Montsant. El m煤sic va obrir la festivitat cornudellenca amb un emotiu preg贸 que va llegir des del balc贸 de l'Ajuntament. Luri va recordar en el seu discurs la relaci贸 que ha mantingut al llarg dels anys amb la vila prioratina, els espais que ha freq眉entat i tamb茅 la gent amb qu猫 s'ha relacionat.

 

El cantant i compositor de la capital del Baix Camp va signar el Llibre d'Honor de l'Ajuntament de Cornudella de Montsant just abans de pronunciar el preg贸, en qu猫 va ser presentat per l'alcalde de la vila prioratina, Salvador Salvad贸, que va subratllar que malgrat que Luri no 茅s cornudellenc, al poble 芦l'estimen com a tal禄.

 

Un preg贸 amb final casteller

El preg贸 d'aquest divendres va acabar, com 茅s tradicional, amb un pilar dels Brivalls de Cornudella. En aquesta ocasi贸, va ser doble: un de cara al balc贸 consistorial i l'altre, mirant el p煤blic que, en for莽a nombre, va seguir el preg贸. Un pica pica i el correfoc dels Diables Voramar del Serrallo, de Tarragona, va posar el punt final a la jornada abans d'iniciar-se l'activitat per excel路l猫ncia d ela nit: el ball de festa major.

M茅s not铆cies de la categoria Priorat