Exterior de la residència Les Vinyes de Falset

La residència Les Vinyes de Falset ja no té cap resident Covid-19 positiu

Es treballa perquè els familiars puguin realitzar visites als residents en les condicions òptimes de seguretat.

Arriben bones notícies relacionades amb la residència Les Vinyes de Falset. Després de viure una situació extrema amb un brot de Covid-19, el Departament de Salut ha informat aquest dimarts, 17 de novembre, que el centre de la tercera edat ja es considera una residència verda, ja que no té cap resident amb simptomatologia o amb un diagnòstic positiu.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

La residència de la capital el Priorat compta actualment amb 76 usuaris i, des del centre, gestionat des de la intervenció del Departament de Salut per STS Gestió, s'estan aplicant els protocols que fa a comunicació als familiars i informació diària. En aquest mateix sentit, es treballa perquè els familiars puguin realitzar visites als residents en les condicions òptimes de seguretat. 

El centre, a hores d'ara, segueix aplicant el pla de comunicació que s'ha vertebrat en tres eixos: videotrucada als familiars, informació sobre els canvis i funcionament del centre mitjançant un grup de Whatsapp i informació telefònica segons l'estat de l'usuari sobre l'evolució.


Comentaris