GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Trenta emprenedors es troben al Priorat en el tercer 'Afterwork' de la Diputació

La jornada s'ha celebrat al Celler Clos Galena
L'escenari de la trobada ha sigut el Celler Clos Galena, al Priorat. | cedida

 

Una trentena d'emprenedors del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre han participat aquest dijous, 25 d'octubre, en la tercera trobada 'Afterwork', organitzada per la Diputació de Tarragona a través de l'Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria. L'escenari de la trobada ha sigut les vinyes i les instal·lacions del Celler Clos Galena del Molar, al Priorat, que ha acollit una uns trenta de participants vinguts d'arreu de les comarques de Tarragona. Es tracta d'una jornada que té per objectiu ser un espai de reunió i d'intercanvi d'experiències professionals en un ambient distès.

 

La jornada, sota el títol «Com comunicar el teu negoci de forma efectiva. Parlar en públic», ha apropat als assistents les eines per millorar en aquest aspecte, i ha sigut inaugurada pel diputat de la Diputació Joan Josep Malràs. Per la seva banda, Oriol Sans, director de la Unitat de Finançament d'Acció, l'Agència per la Competitivitat de l'Empresa de la Generalitat de Catalunya, ha ofert la xerrada «Els erros que no has de cometre quan presentes el teu projecte». A continuació, els assistents han pogut presentar en públic els seus propis projectes empresarials, Així, han pogut compartir els seus dubtes i han gaudit d'un espai de 'networking' de relació amb la resta d'emprenedors participants. Així, s'han pogut establir sinergies i possibles oportunitats de negocis conjunts.

 

Els assistents han gaudit de la xerrada d'Oriol Sans, director de la unitat de Finançament d'Acció. | cedida

 

L''Afterwork' de la Diputació ha comptat, també, amb la presència i participació de la gerent del Celler Clos Galena, Merche Dalmau, que ha compartit la seva experiència professional durant un recorregut per les vinyes i les instal·lacions del celler.

 

Aquesta trobada 'Afterwork' forma part d'un conjunt d'iniciatives organitzades pel servei d'emprenedoria de la Diputació de Tarragona. Aquestes trobades i activitats tenen l'objectiu de promoure l'esperit emprenedor arreu de les comarques tarragonines, tot aportant eines per a la millora de les habilitats empresarials.